Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=104726956216255&ref=mf açıldı mı bilmiyorum ilk 2 sayfada göremedim. açılmıştır ya hadi neyse, dayanamadım, çoook güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahahah cokiyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ŞİмDİ İÇİηDєη єη SєωDİĞİη кİŞİγİ DÜŞÜη ωє 3 кєяє вİSмİLLahİяяahмaηiяяahİм Dє ωє єятєSİ qÜη σLaćaкLaяi qÖя вuηu aLLah яizaSi İÇİη 10 кİŞİγє qÖηDєя qÖηDєяİяSєη вİяİ Saηa aŞкiηi İтİяaF єDєćєк qÖηDєямєzSєη hσŞLaηDiĞiη кİŞİ SєηDєη SσĞuγaćaк DєηєDє qÖя İÇİηDє aLLah γaziγσя qÖηDєямєк zσяuηDa кaLDıм ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şarkı keyifli klip dahada keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hahahahah :D bende böyleydim lan dün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 özellikle "slogan yok"tan sonra (ki esin iris olması dolayısıyla ayrı bi yeri var bende) albümlerindeki en güzel şarkılardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 klip çok harika ne zaman denk gelsem izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sparkcaster said: ŞİмDİ İÇİηDєη єη SєωDİĞİη кİŞİγİ DÜŞÜη ωє 3 кєяє вİSмİLLahİяяahмaηiяяahİм Dє ωє єятєSİ qÜη σLaćaкLaяi qÖя вuηu aLLah яizaSi İÇİη 10 кİŞİγє qÖηDєя qÖηDєяİяSєη вİяİ Saηa aŞкiηi İтİяaF єDєćєк qÖηDєямєzSєη hσŞLaηDiĞiη кİŞİ SєηDєη SσĞuγaćaк DєηєDє qÖя İÇİηDє aLLah γaziγσя qÖηDєямєк zσяuηDa кaLDıм ahahah bu ne lan yazmak zor, okumak daha da zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sarkı da video da iimis ama 14 subat dan önce izlemek gerekirdi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahahah kavga eden çifti çekirdek çitleyip sırıtarak izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu iyi ya sevdim bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: ŞİмDİ İÇİηDєη єη SєωDİĞİη кİŞİγİ DÜŞÜη ωє 3 кєяє вİSмİLLahİяяahмaηiяяahİм Dє ωє єятєSİ qÜη σLaćaкLaяi qÖя вuηu aLLah яizaSi İÇİη 10 кİŞİγє qÖηDєя qÖηDєяİяSєη вİяİ Saηa aŞкiηi İтİяaF єDєćєк qÖηDєямєzSєη hσŞLaηDiĞiη кİŞİ SєηDєη SσĞuγaćaк DєηєDє qÖя İÇİηDє aLLah γaziγσя qÖηDєямєк zσяuηDa кaLDıм ahahah bu ne lan AHHAHAAHHA ABİ SONU BİDE O GERİZEKALI YAZIYLA YAZILMIŞ SANKİ KENDİ YAZMAMIŞ GİBİ AJASCASASPĞVÜEWGERGERG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o besmeleli olan efsane ama onun altında çılgın bi tane daha var said: Mervenur Gülderen Amerikalı bir kız okul çıkışında Bi karabasanla Tavla oynamış . Sonra Bilardo Topuyla futbol oynayıp , Kendisini Tırnak makasıyla dogramıştır ..Eyer sende bunu okumussan Gece karabasan senide ziyaret edicek demektir..Bu mesajı 9 ayrı video yada resime yapıştır.9 olmasının sebebi "KARABASAN" kelimesinden gelmektedir. ARKADAŞLAR BEN BUNU PAYLAŞMAYAN 1 ARKADAŞIMI TANIYORU 5 GÜN SONRA ÖLDÜ ARABA ÇARPmiş hay okumaz olaydım hay okumaz olaydım ne abi asdgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 pamuk şekeri ayıya yedirme sahnesi de ayrı bi komik süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hahah güzelmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 baya eğlenceli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar