WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Selam elimde bir adres var fakat bu adrese ulasabilmek icin pass bulamadim.Bu adres hakkinda bilgisi olan varmi acaba?Ftp programi ile baglanirsaniz gorursunuz....Bu arada wmv uzantisindan onceki 4 rakamini 1 2 3 ile deistirerek initiald nin 4 . sezonunun ilk 4 bolumunude islemiz olursunuz.Kolay gelsin mms://media.students.washington.edu/viper102/vlinks/initiald4th4.wmv[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 washington üniversitesinde media öğrencisi olması gerekmez mi şifre için acaba :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gerekir :) hani belki patiler arasinda bu sekilde bir hesaba sahip olan vardir dedimde :)[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya da bu pass i biri kırabilir mi ?? :P :))[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 mms:// protokolü bildiğim kadarıyla streaming videodur. ftp ile bağlanamamanız lazım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 evet streaming video imiş. media player'da open url kısmına yazarsanız izleyebilirsiniz. teşekkürler :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ahaHa .. hiç dikkat etmedim, sayfa leeching yapılmasın diye öyle yazdı diye düşündüm; hxxp gibi... anime mi bu karaoke mi ?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Doru izlenebiliıor ve hatta ilk mesajima dikkat edeseniz sondaki 4 rakamini 1 2 3 ile deistirerek soz konusu bolumleride izlersiniz demisim ...... Ayrica ben ordaki initial d leri indirdim,Flash get ile. [signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler. [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 26 Temmuz 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar