Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ondan sonra kapıya gelen hans keşke bi daha gelse sabaha kadar dinlerim falan, niye gelsin tombiş(sondaki ş sevimli ifadesi katmaktadır) ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nefret kustum, sinirimden yemek yiyorum simdi.. ellerim titriyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yak bi sigara ne yemegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: Ondan sonra kapıya gelen hans keşke bi daha gelse sabaha kadar dinlerim falan, niye gelsin tombiş(sondaki ş sevimli ifadesi katmaktadır) ya. kes lan bana en azindan misyonerler geliyo, sana... ele geliyosun diye magandalar eller anca. taksim pandikciklerine güzel malzeme cikarmissin, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sen ele gelmeyi geçtin nil o konu beni üzen tarafı. Misyonerler nil için gelmiyo bence öylesine eve geliyolar gidiyolar asd..Sen de ağzının suyu aka aka herifin arkasından poposuna bakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 öle öle, taam hadi uzatma. ders caliscam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bak mesela Ahmet şişman ama yakışıyo..Sen duba gibi oluyosun nil zayıfla erik gibisin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya alin su veledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 *alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 *verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ekonomiye can verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: ekonomiye can verir. Can benim beni karıştırma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 O değilde ciddi bişey yazayım kişiselmiş zayıflamam lazım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Zergling said: Dartanian said: ekonomiye can verir. Can benim beni karıştırma =) Economye mi veriyon lan bizim aboww.. Anladın dimi kim olduğunu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BEN SISKO DIILIM. akilli olun. kücükken antalyada yasarken arif isimli lavuk bi tek bana ''sisko pattis '' demeye cesaret edebilmistir.. sonra da bisiler yaptim.... mahalleden tasindilar zaten ekeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vaniLLe said: BEN SISKO DIILIM. akilli olun. kücükken antalyada yasarken arif isimli lavuk bi tek bana ''sisko pattis '' demeye cesaret edebilmistir.. sonra da bisiler yaptim.... mahalleden tasindilar zaten ekeke. şişko demedik zaten kilolu dedik laf kargaşası yapmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar lafı gerçekleşmiş o zaman. nil lan çok kilolu değildin sen öyle hatırlıyorum bundan 47 gün önce değildin.Niye dalga geçiyo bunlar seninle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Jahrein said: nil rep ver sonst mach ich deinen mund kaputt(ağzını kırarım) Hadi lan ordan senin kaputunu kırarım diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gamalı haçlılar sardı etrafimizi herkez almanca konusuor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Jahrein said: Jahrein said: Selam pipildekler, kilolarımla barışığım. hatta karnımdaki yağ kütlelerine aşığım. bazen kolumun sarkan bölgelerini yalıyorum. HADİ LEN ORDAN! şişkoyum şişkosunuz işte şişman ne lan?! ha hayat 2d olsa benden kralı yok. önden bakınca marlon brondo anasını satayım. yer yer weatherman arthur gibiyim, bazen al paçino kıl paçino. üstüne üstlük derdimi anlatabilecek kadar çat pat almancam, kakamın geldiğini söyleyebilecek kadar küm zbam rusçam var. döşüm ve koltukaltım kıllı. kaşlıyım gözlüyüm. teyzem ünlü bir tiyatro sanatçısı kızların kalplerini ghırmayı severim. of çok pis laf sene 2010 halen kilo alanlar var. defolun gidin aç fakirler kilo alınca seviniyolar. alın bunu içeri şişko haliyle hans geri gelsin diye bekliyo. AAAAAAAAAAKİKİKİKİ cuomd lol şuna rep verin agatörler şu adam şunun komik olduğunu düşünerek yazıyor ya. işte bu mutluluk. bide rep beklemiş. üzülmekle mutluluk arasında gidip geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şişman ama sempatikler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar lafı gerçekleşmiş o zaman. nil lan çok kilolu değildin sen öyle hatırlıyorum bundan 47 gün önce değildin.Niye dalga geçiyo bunlar seninle? öyle bisi yok denyo. kendimle testis geciyodum ben. ortaya bisi attim, hepiniz atladiniz. güzel oltaya geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bizde bişi attik senin attigin şeyin uzerine sende atlion geç bu ayakları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kısa olmasan şişman değilsin ama kısa olduğun için şişmansın.Şişman olmasan kısa olmazdın ama şişman olduğun için kısasın. error verdim harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar