dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 derslere uzatma/dondurma vermzler herhal, teze 2yarıyıl daha vereceklerdir diye düşünüyorum tam şu sürelendirme olayını bir açıklarsan daha iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Af durumunu açsana, ne durumdasın? Dersler bitti mi? Yeterlilik sınavı var mı? Varsa Verdin mi? Tez konun danışmanın v.b. var mı? Eğer hepsine yanıtın hayır ise, evet masterı sallayabilirsin. Tüm diğerlerinden daha önemli ama master. Adı üstünde yüksek lisans. Eğitimde her aşamada fark ara mesafe kadar kapanıyor ama elbette çok önemli. açayım en büyük fark Okur yazar ile ümmi arasında. Sonraki en büyük fark ilköğretim mezunu ile okur yazar arasında Sonraki lise mezunu ile ilköğretim vsvsvsvsvs gidiyo. Fark kapanarak gidiyor yani. ANCAK FARK YARATAN EĞİTİMdir yüksek lisans. En düşük oran doktora (sonra da yüksek lisans) olduğu için en büyük farkı yaratan, sizi en FARKLI yapan da bu eğitimdir. Siz ne durumda olduğunuzu söyleyin, ben tekrar fikrimi söyleleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Türkiye'de master çoğu yerde yalan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 masterında sadece tez kaldıysa veya tez dışında ağır yükün kalmadıysa kesinlikle bırakma. masterının faydasını ileride göreceksin 10 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ardeth said: Dworgian said: Bilgisayar kursunu bıakmayı düşünemiyorum bile çünkü indirimli sınıf diye dondurmuyorlar ve bırakırsam direk 4bin tl gg. demiş :p gerçi eğitime başvurduğunda sana öyle bir koşuldan bahsetmediyseler biraz çigenlik yapmayı deneyebilirsin :p işine yarar mı bilmem, müdürler falan konuşmayı dene heh denedim yanıt bekliorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sesu said: Yalnız kesinlikle moralini bozmak için söylemiyorum ama master ın zaten gg olacak gibi duruyor. Zira daha konun bile yok. Ne zaman teslim etmen gerekiyor tezi? eylül =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dasaaa said: derslere uzatma/dondurma vermzler herhal, teze 2yarıyıl daha vereceklerdir diye düşünüyorum tam şu sürelendirme olayını bir açıklarsan daha iyi olur aslında eylül 2010 son =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 konumu belirledim ve tezi yazması kaldı sadece işte 7 ayım var ama akşam 11 den sora ve h.sonu boşum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ohooo çok rahat yazarsın ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 insanlar "bitmez" fln dio paso ne blim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dersler bittiyse salla ya yazarsın tezi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Dworgian said: konumu belirledim ve tezi yazması kaldı sadece işte 7 ayım var ama akşam 11 den sora ve h.sonu boşum sadece kursun günleri neler kaçtan kaça kadar? kaç ay sürücek? sonra banka sınavı ne zaman? ona göre masterı yapma tarihini biraz erteliyebilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bence sen oyunu moyunu degil de daha cok sevgilini düsünüyosun. yamulmuyosam var bi tane. iste cok yogun olcam nasi görüscez diye muallaklardasin? o yüzden de birisinden vazgeciyim, ya banka sinavi ya tez diyosun. öyleyse aska öncelik verenlerden olma, ilerde pisman olmamak icin. hatun seni gercekten seviyosa, fedakarlik gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 masterının sana başka bir yükü var mı? maddi olarak örneğin? eğer bir yükü yoksa devam et hepsine. tezini de bir yandan yazmaya çalış. eğer bitmezse o zaman vazgeçersin. sabahlara kadar tez yaz demiyoruz ha ama tezi de son aya bırakma tabi. yavaş yavaş yazarsan fazla zorlanmadan yazarsın. tez asıl olarak doktorada ciddiye alınır. masterdaki tezler kolay kolay reddedilmez sen baştan savma yapmazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 üçü birden kasmış baya. tez kalmışsa sadece master kaçmasın. bitir dursun bi kenarda. bilgisayar kursunu bir daha zorla bence. durumunu anlat. paranı alamasan bile bir sonraki indirim dönemine kadar erteleyebilirler. konuşursan halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mulgear6 said: Dworgian said: konumu belirledim ve tezi yazması kaldı sadece işte 7 ayım var ama akşam 11 den sora ve h.sonu boşum sadece kursun günleri neler kaçtan kaça kadar? kaç ay sürücek? sonra banka sınavı ne zaman? ona göre masterı yapma tarihini biraz erteliyebilirsin belki p.tesi perş 7 9.30 eve varış 11 ağustosa kadar =/ sınav da mayıs gibi valla of =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 vaniLLe said: bence sen oyunu moyunu degil de daha cok sevgilini düsünüyosun. yamulmuyosam var bi tane. iste cok yogun olcam nasi görüscez diye muallaklardasin? o yüzden de birisinden vazgeciyim, ya banka sinavi ya tez diyosun. öyleyse aska öncelik verenlerden olma, ilerde pisman olmamak icin. hatun seni gercekten seviyosa, fedakarlik gösterir. ona bi cuma akşamı bi c.tesi akşamına kadar süre ayırıcam zaten yoksa olmaz fln ama evet haklısın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ya eğer master derslerini bitirdin ve sadece tezin kaldıysa boşa harcama o kadar emeği, sertifikadan daha önemli master sonuçta... Bence kasıp bitirmeye bak. Sertifikayı da bir arada idare edemiyorsan dedikleri gibi dondurmaya çalış. Bankanın sınavı her sene açılıyor nasıl olsa seneye girersin, hem belki sınava gerek kalmadan master diploması ile donatılmış yeni CV ile daha başka bir iş bulursun kim bilir :) Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cemad said: masterının sana başka bir yükü var mı? maddi olarak örneğin? eğer bir yükü yoksa devam et hepsine. tezini de bir yandan yazmaya çalış. eğer bitmezse o zaman vazgeçersin. sabahlara kadar tez yaz demiyoruz ha ama tezi de son aya bırakma tabi. yavaş yavaş yazarsan fazla zorlanmadan yazarsın. tez asıl olarak doktorada ciddiye alınır. masterdaki tezler kolay kolay reddedilmez sen baştan savma yapmazsan valla senden bi gaz aldım du bakim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yorumlar için teşekkürler cidden feci gaz aldım master konusunda o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bir de cidden Nil'in dediği gibi hatun mevzusu için bir şeyleri ertelemeye çalışıyorsan, yapma. 1 sene geç evlenirsiniz belki ama kafanız rahat olur. Bekleyiversin azıcık daha =) 1 sene ne ki? Eğer cidden hayatını düzenli bir şekilde planlarsan, oyundur/patidir vs. hayatından bir süreliğine çıkartırsan, plan program yaparsan hepsini bir arada halledersin, haftasonu falan hatununla görüşmeye vakit bile kalır. 1 sene it gibi çalışıp yorulursun belki ama ondan sonra 10 sene rahat edersin. Bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 eğer azmedip düzenli yazacaksan tezi olur. yok son aya bırakacaksan da son ay her gün uğraşman gerekir onu da aklında tut. hesaplarsan ama şimdiden başlayıp her haftasonu adam gibi uğraşmakla son ayda yazmak aynı şeye denk geliyor sdf nasıl olsa akademik kariyer yapmayacaksın o yüzden tezin senin geleceğe açılan kapın değil. inceleme gibi basit birşeyler yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ya kız arkadaşım anlayışlı QoS =) . @ ardeth; ben de swot analizi konusunda yazayım diorum şu an ama örneklemesi çok detaylı olmazsa kurul ne der acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hocana sor onu :p bir de tez yazmış birileri varsa ona sor. sizin bölümde işler nasıl yürür hiç bilmiyorum her bölümün politikası farklı oluyor. tez kurulundaki hocalara da bakıyor tabi onların beklentisini karşılaman lazım kuruldaki hocaları biliyorsan onlara yönelik oyna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Okul, tekrar sormama rağmen "eylül 2010 teslim" dedi yıkıldım Kursa durumu aktardım, ya devlet hastanesi raporu ya da işyerinden o saatlerde çalışacaktır yazısı lazım bi de 1000tl daha lazım dedi. İşyerim o yazıyı vermio zira yalan beyana girio. Çünkü söylenilen saatlerde evde ders çalışıo olucaktım olabilseydi. Feci küfredesim var. Gidip eğitim müdürünü harraslıcam "sizin yüzünüzden kariyerim etkilenio lan!!!" diye. Du bakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar