Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Evet şimdi; Sabah 9 akşam 6 arası işte olan bi adam olarak, Önce "aa af çıkmış veremediğim master tezimi vereyim" diye gaza gelip master a kayıt yaptırdım. Sonra, "yahu master nasılsa bir dönem uzatılabilio hazır fiyatı %50 indirimliyken kredi çekip sistem ve ağ uzmanlığı kursuna gideyim" dedim 4bin çekip kursa başladım. Ama şu an bu master olayında af öğrencisi olduğum için uzatma hakkım olmadığını öğrenmiş bulunuyorum. Bir de mayıs gibi bankam terfi sınavı açabilir (sınav bildiğiniz ezber). Buna da çalışmam lazım. Siz olsanız master ı mı bırakırsınız (işletme yönetimi masterı bu arada). Yoksa bi çaba da olsa belki yetişir diye akşamlar 11 den sonra ve h.sonunu master a ayırıp banka yükselme sınavını da bu senelik pas mı geçersiniz. Bilgisayar kursunu bıakmayı düşünemiyorum bile çünkü indirimli sınıf diye dondurmuyorlar ve bırakırsam direk 4bin tl gg. İçim şişti yemin ediyorum. (Troll serbest demesem de trolleneceği için şimdiden eyw diyeyim de ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hangisini yapmadığın için daha çok pişman olcaksan onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bence bmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Açıkcası master çok mu gerekli diye sorguluyorum kendi kendime. Zira onu bıraksam iş kurs ve sınava gücüm yeter. Ayrıca sınav lazım çünkü evlenmeyi düşünüyorum ama gelir artışı olmak zorunda fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tüm oyunları sil max çalışmaya ayarlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 razzRaziel said: tüm oyunları sil max çalışmaya ayarlan abi işte bu doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 İşim güzelse, memnunsam yemişim master ı der. İşe devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Arma +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bence eğitim onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Devokai said: razzRaziel said: tüm oyunları sil max çalışmaya ayarlan abi işte bu doğru ama bu sene çok deli oyunlar geliyor bence işi ve masterı bırak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi sorma bc2 aldık misal lkjdasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bence mümkün diyosan hepsine kas, insanlıktan çıkarsın belki ama sınırlı süre nası olsa, sıkarsın dişini geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 eğitimin sana bir getirisi olacak mı uzun vadede? işinde şimdi bir kademe yükselirsin ama master yaparsan belki ilerde bu sefer yükselmen daha kolay olabilir, daha iyi pozisyonlar bulabilirsin vs zeki bir insansan işletme yönetimi masterının seni kasacağını sanmıyorum. zaten ordaki pek çok insan da senin gibi çalışıyor olacak. bence kursu bırakma ama öncelik sırasında en sona at. sertifikayı alabilecek seviyede çalış. zaten bankada çalışacaksan ve işletme yönetimi masterı yaptıysan muhtemelen kursta öğrendiğin şeylere ihityacın olmayacak. zaten büyük kurumlarda o işlere bilgisayar mühendislerini vs alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yok ole bisi, sosyoloji masterli adam sirf sun sertifikalari dosedigi icin cilgin atip deli maas aliyordu eski firmamda. Sistemcilik icin bolum cok muhim degil, sertifikasyon daha onemli. Ama bence de oturup hepsine birden kasman lazim baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yav sistem ve ağ uzmanlığı dediğimiz şey bilgisayar sistemi ve ağı uzmanlığı değil mi :p adam ne yapacak anlamadım ki bankaya sunucu kurup onun bakımını mı yapacak bankacılık yazılımımı üretecek :p konsepti yanlış mı anladım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hepsine birden kasamıyorsan da banka sınavına sonradan gir okulunu bitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bence öncelik sırası: sertifika > terfi sınavı > master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben de kendi yazdığımın özetini geçeyim master=?terfi sınafı > sertifika =? demek duruma göre değişebilir ama yakın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 master > sertifika > terfi sınavı tabiki de. hayatın boyunca işine yaracyacak şeyler > local işine yarayacak şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 neden masterı sona attım, eğer adam sistemci ve/veya networkçüyse yapacağı işletme yönetimi masterı maaşını ya da pozisyonunu etkilemez diye düşünüyorum. ama sertifikalara azmonun da dedii gibi çok önem veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 adam banka diyor işletme yönetimi diyor sonra sistem ve ağ diyor ben de anlamadım o yüzden kesin bir cevap veremiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sertifika proğramının parasını geri alma imkanı varsa sertfika prog. gg yaparım. öbür ikisine kasarım.. sertifika'yı bi sonraki sene de almak için başvurman mümkün diye yapıyorum bunu, konu hakkında bişi bildiğimden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 lol, abi bankacıyım ama alan mı değiştirsem yoksa bankada alan mı değiştirsem die düşünüyorum da ondan bu kaos. bankada kısa vadede uzamam kısalmam ama belki sistem vs alanına geçersem daha sevdiğim bi iş yapıo olucam onu da istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Dworgian said: Bilgisayar kursunu bıakmayı düşünemiyorum bile çünkü indirimli sınıf diye dondurmuyorlar ve bırakırsam direk 4bin tl gg. demiş :p gerçi eğitime başvurduğunda sana öyle bir koşuldan bahsetmediyseler biraz çigenlik yapmayı deneyebilirsin :p işine yarar mı bilmem, müdürler falan konuşmayı dene heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yalnız kesinlikle moralini bozmak için söylemiyorum ama master ın zaten gg olacak gibi duruyor. Zira daha konun bile yok. Ne zaman teslim etmen gerekiyor tezi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar