Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz olsanız ?


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Evet şimdi;

Sabah 9 akşam 6 arası işte olan bi adam olarak,

Önce "aa af çıkmış veremediğim master tezimi vereyim" diye gaza gelip master a kayıt yaptırdım.

Sonra, "yahu master nasılsa bir dönem uzatılabilio hazır fiyatı %50 indirimliyken kredi çekip sistem ve ağ uzmanlığı kursuna gideyim" dedim 4bin çekip kursa başladım.

Ama şu an bu master olayında af öğrencisi olduğum için uzatma hakkım olmadığını öğrenmiş bulunuyorum.

Bir de mayıs gibi bankam terfi sınavı açabilir (sınav bildiğiniz ezber). Buna da çalışmam lazım.


Siz olsanız master ı mı bırakırsınız (işletme yönetimi masterı bu arada). Yoksa bi çaba da olsa belki yetişir diye akşamlar 11 den sonra ve h.sonunu master a ayırıp banka yükselme sınavını da bu senelik pas mı geçersiniz. Bilgisayar kursunu bıakmayı düşünemiyorum bile çünkü indirimli sınıf diye dondurmuyorlar ve bırakırsam direk 4bin tl gg.

İçim şişti yemin ediyorum.

(Troll serbest demesem de trolleneceği için şimdiden eyw diyeyim de ben)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğitimin sana bir getirisi olacak mı uzun vadede? işinde şimdi bir kademe yükselirsin ama master yaparsan belki ilerde bu sefer yükselmen daha kolay olabilir, daha iyi pozisyonlar bulabilirsin vs

zeki bir insansan işletme yönetimi masterının seni kasacağını sanmıyorum. zaten ordaki pek çok insan da senin gibi çalışıyor olacak.

bence kursu bırakma ama öncelik sırasında en sona at. sertifikayı alabilecek seviyede çalış. zaten bankada çalışacaksan ve işletme yönetimi masterı yaptıysan muhtemelen kursta öğrendiğin şeylere ihityacın olmayacak. zaten büyük kurumlarda o işlere bilgisayar mühendislerini vs alıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Bilgisayar kursunu bıakmayı düşünemiyorum bile çünkü indirimli sınıf diye dondurmuyorlar ve bırakırsam direk 4bin tl gg.


demiş :p gerçi eğitime başvurduğunda sana öyle bir koşuldan bahsetmediyseler biraz çigenlik yapmayı deneyebilirsin :p işine yarar mı bilmem, müdürler falan konuşmayı dene heh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...