Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muayenesiz yakalanan arabanın durumu (ne olur?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi şöyle bir ikilem var

internette baktım uygulamayla ilgili muayenesiz araç ilk yakalandığında 39TL ceza kesip 10 gün içinde muayenesinin yapılmasına dair bir belge veriyorlarmış o 10 gününbitiminden sorna bir daha yakalanırsa bağlıyorlarmış mevzuatta sanki yakalanır yakalanmaz bağklanıyor ve 52TL ceza kesiliyormuş diye yazıyor

nedir bunun durumu?
Mesaj tarihi:
Ben gecen yakalandim oyle annemin arabasinda muayne yokti
dedim memur abi yeni aldim ehliyeti annemden gizli kacirdim arabayi ruhsat yok yanimda bisey olursa scarim diye
e peki gec madem dedi

Cok pis hikaye yazdim 2 sn icinde hayran kaldim
kendime
Mesaj tarihi:
aynen soyledigin gibi oluyor. sana 2 hafta sure veriyo bu sure icinde muayeneni yaptır diyor. eger yaptırmazsan tekrar yakalandıgında araba baglanıyor. verdigi ceza da 61 liraydı. ben mayıs 2009'da yedim. onu da 2 hafta icinde mi ne ödersen 25% indirimli oluyodu.
Mesaj tarihi:
ben yakalandım 1 hafta süre kagıdı verdi
ama ruhsat sahibinin imzalaması gerekiyor
babanın üstüne falansa baglıyolar
orda sahte imza atarken rüşvet verilebilir
Mesaj tarihi:
ben gecen sene yasamıstım bunu 1hafta 10 gun neyse bi kagır veriyolar iste ceza yiyosun ucuzundan sorasında odemezsen baglama.. eger o 10 gunicinde yakalanırsan kagıdı gosteriyosun iste
Mesaj tarihi:
Selam,

Arkadaşım yanında başka biriyle yakalanıyor. Rüşvet anını kameraya almışlar cep telefonu sayesinde. Bağlı olduğu trafik müdürlüğüne gidip amirine vermişti. 50 TL'si gitti ama memurun başını yakmıştı :)

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...