BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 şimdi şöyle bir ikilem var internette baktım uygulamayla ilgili muayenesiz araç ilk yakalandığında 39TL ceza kesip 10 gün içinde muayenesinin yapılmasına dair bir belge veriyorlarmış o 10 gününbitiminden sorna bir daha yakalanırsa bağlıyorlarmış mevzuatta sanki yakalanır yakalanmaz bağklanıyor ve 52TL ceza kesiliyormuş diye yazıyor nedir bunun durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 muayenesiz aracı bağlarlarher türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ha tabi memura da bağlı memuru da bağlamak mümkün olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ben gecen yakalandim oyle annemin arabasinda muayne yokti dedim memur abi yeni aldim ehliyeti annemden gizli kacirdim arabayi ruhsat yok yanimda bisey olursa scarim diye e peki gec madem dedi Cok pis hikaye yazdim 2 sn icinde hayran kaldim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aynen soyledigin gibi oluyor. sana 2 hafta sure veriyo bu sure icinde muayeneni yaptır diyor. eger yaptırmazsan tekrar yakalandıgında araba baglanıyor. verdigi ceza da 61 liraydı. ben mayıs 2009'da yedim. onu da 2 hafta icinde mi ne ödersen 25% indirimli oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 makul bi saatte yakalanirsan da 2. sefer, dersin muayneye gidiyodum ben de yahuu diye. tabi muayne istasyonu yerlerini bilmek hayrınıza olur böle bi girişimde bulunucaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 istanbulda ümraniyede galiba :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben yakalandım 1 hafta süre kagıdı verdi ama ruhsat sahibinin imzalaması gerekiyor babanın üstüne falansa baglıyolar orda sahte imza atarken rüşvet verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sigorta da yoksa bağlıyorlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yaşadım ben 100 liramı aldı çingene. "bağlarsam 900-1000 liraya alırsın ama sana 100 lira olur" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben gecen sene yasamıstım bunu 1hafta 10 gun neyse bi kagır veriyolar iste ceza yiyosun ucuzundan sorasında odemezsen baglama.. eger o 10 gunicinde yakalanırsan kagıdı gosteriyosun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Selam, Arkadaşım yanında başka biriyle yakalanıyor. Rüşvet anını kameraya almışlar cep telefonu sayesinde. Bağlı olduğu trafik müdürlüğüne gidip amirine vermişti. 50 TL'si gitti ama memurun başını yakmıştı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar