deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Şimdi öyle birşey ki; harçların son ödeme günü 19 şubat ve ben yarınki sınavımı verirsem 1 martta tek ders sınavına girmeye hak kazanacağım. Tabii 1 marttaki sınav harç ödemelerinden sonra olduğu için kalırsam 2. dönem devam etmem gerekecek. Ama harcı ödemediğim için cezalı duruma düşeceğim. Acaba harcı yatırmam gerekir mi gerekmez mi? Harç bürosundaki kadın gerekmez falan dedi ama bana pek doğru gelmedi. Boşu boşuna da 600 lira yatırmak varken hem cezalı harç ödeyip hem de tek ders sınavımın geçersiz sayılmasını istemem. Zaten saçma sapan yarım dönem uzadı okulum, bir de aksilik çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bence yatır sen, geçersen dersi dilekçe verip geri alırsın harcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evet yatır, geri alırsın sonra rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Geri alınmıyormuş da, yatırmama da gerek yokmuş. Gittim büroyla konuştum bugün. İçime ukte olduydu haftasonu. Eğer tek dersten kalırsam hesap açıyormuş okul harcı yatırabiliyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yazılı imzalı bişey isteseydin yatırman gerekmiyor diyen görevli kişiden =p hiç belli olmuyor sonra ters takla attırıyorlar adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ne alakaysa ters haç olarak okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar