Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Region değişimi mümkün müdür? Değilse, diyelim US'de oynamak istiyorum. Latency çok mu kötü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 değiştiremiyorsun region benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 olmuyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 lag olur mu peki ? olur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Sorun lag olmaz, oyun saatlerindeki farklılıklar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 öle bi değişim söz konusu değil. 2-3 sene öncesinde us serverlarından ms sıkıntısı dolayısıyla eu ya geçtik. illa ki sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bundan bir 2 2.5 sene kadar önce bir arkadaşım bize geldiğinde benim eu accountum üzerinden kendisinin us'de oynayan charını açmıştı, tek bir text dosyasını mı ne editleyerek hem de..adamı msnde görürsem hala yapılıyor mu napılıyor sorarım hatırlamıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aente said: bundan bir 2 2.5 sene kadar önce bir arkadaşım bize geldiğinde benim eu accountum üzerinden kendisinin us'de oynayan charını açmıştı, tek bir text dosyasını mı ne editleyerek hem de..adamı msnde görürsem hala yapılıyor mu napılıyor sorarım hatırlamıyorum şu an client diil, account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ha tabi lan benim kafa nerelere gitmiş adam kompile accountu taşımak falan, hayat bazen böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2 ayda bi açar biri bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar