Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kedim yanıyor net. geberiyor artık. siyam+iran kırması tip siyam'a yakın himalayan diyolar ama güzelliği babasında scottish fold kırmalığı bulunması. scottish fold kırması kedi arıyorum. oturdum hesapladım ciddi bir şansla istediğim tip yavru çıkacak. o yüzden böle yüzde 50 olur 25 olur biryerlerinde scottish fold olmalı kızımın aradığı erkeğin. dominant istiyor net. tecavüz falan etmeli başka türlü vermez bu. böle gazör bir erkek arıyoz. ne pis işmiş arkadaş tiksindim kediden ve kendimden şu saniye. ayrıca evi arabası ... yok yapmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ben gelirdim de, dönüyorum Maraş'a 2 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Kedi değilim ama idare edersiniz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi doşu killi olsun deseydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu devirde gazör adam zor.ama yolunuz açık olsun kardeş. bi de söz konusu damadı bulunca yavruların en çirkinini bana verir misink? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Cassiline said: Kedi değilim ama idare edersiniz o kadar. Minor detail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aquila said: abi doşu killi olsun deseydin keske. bunu demeye gelmiştim geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Fakülteye ilan bırakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 izmirdeyimde kedi zebişsin diye getirebilirim kediyi karsa bile. yeter ki sussun. emre teklifi düşündüm değerlendirdim. maraşa geliyoruz. kedi bu. [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=200384713384?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahaha ''zibistirelim'' eleman süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Arascığım kediyi gördüm beğendim, videodaki pozisyonda beklesin ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tuttum arka patilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 scotişim dişi malesef.hemde daha kucuk 3 aylık ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bu gibi şeylerde kliniklere haber salın. Mutlaka sizin istediğiniz tarzda bir şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 büyük bibili istiyo kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 işi bitince erkeğini yer bence bu hatun.o nasıl atarlı bir bakış, son saniyelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gercekten sex istiyormus kedi, videodan onu anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar