Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 e sende öğrendin fenamı ? alla alla. aslında www.ttnet.com.tr ye girince daha fazlası da vardır orda eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bilmemek ayip degil de, senin bu yaptigin ayiptanda beter olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 olm bi daha okudum ne yazmışım diye, ne yazmışım lan - edit: ya o diilde ilk 2 sayfanın yorumları hakkatten kopardı beni ama napim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 program güzel. rehber 16:9 desteği falan. yayın kalitesi pek iyi değil ama idare eder. ligtv yi izleyebilseydik güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 o diil ben deneyemedim evde daha. portta arıza var, değiştiricekler hala değiştirmediler. enazından odamda yatarken tv izlerim çok güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ücretsiz filmlerde güzel hakkaten. bizi oyalar hakkaten biraz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tv yayını dışında ücretsiz film de mi var ? nası arşiv ? tosunpaşa varmı ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 king kong aşık şekspir falan. ama dublajlıymış beni açmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1 mb ile denedim izleniyor.kapatmazlar inşallah yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 çok süper bişimiş. zaten paralı oluncada 1tl olacak yazıyor ekşide doğruysa helal olsun ttnete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi ginx tv var !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahuauhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hmm ilginç güzel bişi kullanılabilir olmuş, http://freetubetv.net/ün yanına ek olarak dursun bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ttnet fiber ile veriliyor bu kullanıyorum şifreyi veririm ama değiştirmeyin :D lütfen :D şifre : kullanıcı : ttezgel pass :fiber199tyt677344./! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aha filmleri 5 tlye satacak çakal. Çok değil mi 5 tl la http://img149.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-26593/loc71/42028_Clipboard02_122_71lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Luriel said: helal olsun ttnete. bugünleri de mi görecektik !1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 "roket adam" said: tt dışında adsl kullananlar bağlanamıyor galiba. helal adamlara asdjka. ayrıca, yeterince hızlı. ffffuuuuuuuu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Dragonmax, içinde telekom, adsl, internet geçen topicler açılınca sizin evde ışıklar yanıp sönüyor herhalde. Bu ne hız, bu ne şiddet. "bu hizmet IP TV hizmeti. TTnet abonelerine ücretsiz." demişsin. Peki tivibu'nun internet sitesi neden açılmıyor? www.tivibu.com.tr ? Hadi onu geçtim, IP numarasından verilen o linkteki yazılımı indirdik. Elimizde kullanıcı adı şifre yok. TT abonesiyim, üye ol diyorum, yine sayfa görüntülenemiyor. Tivibu.com.tr domainli bir adrese yönleniyorum ve üyelik sayfası yok ortada. Bu servis şimdi bütün TT kullanıcılarına açık ve ücretsiz öyle mi? Kulaktan dolma bilgilerle sallamadan önce bir deneyelim lütfen. TT'nin IPTV projesi olduğunu teknoloji sitelerini az çok takip eden herkes duymuştur. Hadi onu geçtim, insan oturur bi düşünür "OLM BUNLAR NİYE LİG İHALESİNE GİRDİ Kİ, İNTERNET ŞİRKET?" der yani. Bunları düşünmek cidden zor bir şey değil. Ama daha public olarak sunulmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yukarda yazılmış beta şuan sadece çalışanlara falan şifre verilmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 pause olayı harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya neden yurtdisina yayin yapmiyorlar :s bize daha cok lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ip üzerinden olduu için sistem, yurtdışına evrmeleri mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 "roket adam" said: Dragonmax, içinde telekom, adsl, internet geçen topicler açılınca sizin evde ışıklar yanıp sönüyor herhalde. Bu ne hız, bu ne şiddet. "bu hizmet IP TV hizmeti. TTnet abonelerine ücretsiz." demişsin. Peki tivibu'nun internet sitesi neden açılmıyor? www.tivibu.com.tr ? Hadi onu geçtim, IP numarasından verilen o linkteki yazılımı indirdik. Elimizde kullanıcı adı şifre yok. TT abonesiyim, üye ol diyorum, yine sayfa görüntülenemiyor. Tivibu.com.tr domainli bir adrese yönleniyorum ve üyelik sayfası yok ortada. Bu servis şimdi bütün TT kullanıcılarına açık ve ücretsiz öyle mi? Kulaktan dolma bilgilerle sallamadan önce bir deneyelim lütfen. TT'nin IPTV projesi olduğunu teknoloji sitelerini az çok takip eden herkes duymuştur. Hadi onu geçtim, insan oturur bi düşünür "OLM BUNLAR NİYE LİG İHALESİNE GİRDİ Kİ, İNTERNET ŞİRKET?" der yani. Bunları düşünmek cidden zor bir şey değil. Ama daha public olarak sunulmadı işte. pardon ne barıyosun onu anlamadım? az biraz sakin ol.. kulaktan dolma bilgi dediin, yan komşumun evine 1 hafta önce gelip TV kutusu ile birlikte kurulum yaptılar, testini yapıyo ordan biliyorum. neyi kulaktan dolma. ben senin ilk sayfalardaki beleş keriz televizyonu lan lafına güldüm sadece. az sakin ol delirtme adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 "roket adam" said: Dragonmax, içinde telekom, adsl, internet geçen topicler açılınca sizin evde ışıklar yanıp sönüyor herhalde.bu benzetmene bayıldım bu arada. doğru sölüyosun, konusu bu tarz olan topiklere nasıl oluyosa anında teleport oluyorum ahahah.. delimiyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kendi üslubunla cevap vermiş roket sana. niye kızıyorsun ki hemen. canımsın dememiş ama sonda, ayıpetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar