BaaL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=304401235851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=101863016511501&ref=mf Mc Duygusal 34 Karma Arabesk Rap orada yorum yapan Büsra Büyük isimli şeyin sayfasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "ağzınıza sağlık hocam her lafınızın altına imzamı gözüm kapalı atarım Allah sizden razı olsun" "çok doğru söylüyosunuz hocam dinimiz çok güzel herşeyi anlatıyor.ne hikmetse bilenler daha çok özentili oluyor anlamış değilim" "Allah binlerce kere razı olsun hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin.hocamızın başka konulardaki vaaz videolarını da bekliyoruz .biraz uzun olursa iyi olur.Allah razı olsun video seyret'en de" "face yenı actım ekleyın :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 AHAHAHAHAHAHA insanlar sokaklarda sevişmedikçe kıyamet kopmayacak harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben bu adamın videosunu izleyince sinirden yerimde duramıyorum siz nasıl öle rahatla gülebiliyosunuz hayretler içindeyim şöyle videolar görünce şikayet edin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bi arkadaşla bi gün bu herifin vaazına gidelim diyoruz da ben %99 bağırarak gülücem linç edicekler diye korkuyorum ama ciddi ciddi gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 saçlar 3 numara sakal falan bırakınca yolda selamın aleyküm demeye başlıyolar aralarına kaynarım da dayanamam illa ki kahkaha patlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratdalci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Pzero neyine bu kadar sinir oluyosun adamın yanlıs bişey mi söylüyo ? Şikayet edin fln burdaki amacı ve maksadı anlayamadım. Adam bildiğini söylüyo dogruları kendince yorumluyo ve esprituel bi dille anlatıyo diger baska videolarınıda izlersen ki izlemişindir die düşünüyorum . Bu kadar sinirlenicek ne söylüyo bu adam ben mi kaçırıyorum acaba diye düşünmedim diil. Syagılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar