Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Uzun zaman aralıklarıyla girince patiye - mesela 5 10 gün - bir bakıyorum baktığım forum uçmuuş gitmiş. Didiklemek gerekiyor, üşeniyorum falan fistan. Şöyle hani, sticky tadında, geyiklerin içeride çevrilmediği, sadece oyunla ilgili detayların olduğu bir kısım açılabilir mi üst tarafta? Alt tarafta da gene normal biçimde muabbet yapılır. Güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mmo için mi konuşuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aboov... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Evet, o yüzden buraya yazdım zaten. Çok fazla mesaj var içlerinde, kayboluyorum ara verince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 öm at bana ben sana özet geçerim.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Haahha tamam saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar