Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tinerciye bıçak çekme durumu

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:

geçen gün arkadaşdan dönüyodum sabaha karşı 5 gibi
otobüs durağının önünden geçerken bitane tinerci oturuyodu arkamdan gelmeye başladı
elimi çantama attım bıçaklarım yanımdaydı yemek yapmaya gitmiştim
şşşş biradeeer dedi
çıkardım bıcağı ne var birader dedim
yok bişi abim dedi arkasını döndü gitti :D
bıçak dediğimde 23 cmlik chef knife

eee?
Sosyal ağlarda paylaş

13 14 yaşında falanken arkadaşla deli gibi geziyoduk bisiklet tepesinde bi gün arkadaş ille tutturdu kadıköye gidicez bisikletlerle. dedim orda bizi döver alırlar bisikletleri neyse gittik iskelede çiçekçilerin orda döner yiyoruz yan bankada bi adam oturdu gazete okuyo 10 15 tane boyacı geldi 1 2 si durdu ille tutturdu boyayalım die bende sandalet arkta beyaz spor ayakkabı var zar zor gönderdik 2 dk sonra 3 boyacı daha geldi bi tanesi yapıştı gitmek bilmiyo ne kadar dedim boya 250bin 500 veriyim git dedim yok ille boyuycam emek olsun ben dilenci değilim falan dedi ya dedim neyi boyıycan bende sandalet arkadaşta spor ayakkabı var dedi kenarlarını falan boyarım iyi dedim boya bende döner kola falan ikram ettim ters bişeyler yapmasın die asdfsdf bu boyarken kafasını kaldırdı artık bi 5lira atarsın dedi arkadaşa döndüm hahah duydun mu 5 lira istio hahaha dedim lavuk kaşlarını çattı o anda gazete okuyan adam kalktı tuttu bunu kolundan seni dedi karakola veriyim mi falan filan abi tamam yapmıycam dedi boyacı adam bizi gönderdi arkadaş bisiklete atladı nasıl bi göt korkusuysa 30 sn içinde kayboldu gözden bende fazla bilmiyorum sik gibi kaldı trafikte var karşıya geçemiyorum arkama bi baktım paramı verin lan die koşuyo boyacı 100 150 mt ilerde yakaladı kimsenin de sikinde değil eleman beni tutmuş tehdit ediyo kuruyemişçi kapıda çekirdek çitlio parayı verecem gitsin ama son parayı dönere kolaya verdim cebimde telefon olduğunu anladı dedi telefonunuda alırım bisikletide alırım yada bana paramı verin arkadaşı aradım ara sokaklarda bi yeri tarif etti babannem burda outuro gerekirse döveriz arkadaşları buluyim falan dedi boyacıyla beraber gittik yokuşun tepesinde ark beklio cebinde kağıt 1milyon çıkardı alıosan al dedi bıraktı parayı para rüzgarla uçuşunca beni bıraktı paraya koştu bizde yokuş aşağı pedalladık sonra dahada bisikletle falan gitmedim kadıköye şimdi para falan istediklerinde yumuşak bi dille yok mok diyorum hatta sigara isteyen bi tanesinden 2 dal sigara verip 1 lira almıştım parayı düşürdüm otobüs param yok falan die asdfasdf sigara istedi borçlu çıktı off ne uzun yazdım ahah
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

konu açılmışken sorayım
tiner nasıl çekiliyor?
beze dökülüp mü?
saygılar

Baliyi naylon poşete sıkıp ordan çekiyorlar maske şeklinde. Tiner de aynı şekilde az dökerek olur, bezde de olur ama çabuk kurur uçar bezde ya.
BaaL said:

tineri bilmiyorum da, baliciler yakıp dumanını çekiyordu lise zamanı. tiner de öyle olsa gerek ?

Bu nasıl bişidir ya, baliyi ziyan etti diye keserler onu yapanı lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...