Merlot Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Merhabalar, birkac ay once oyle hatirliyorumki bu forumdan bir amentes yetkilisinin verdigi adresten aos yuklemistim. Ancak regedit dosyasina ihtiyac duyuyorum bu konuda bana yardimci olabilir misiniz acaba? Tesekkurler[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Download yenimi bitti :-)[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 :) olabilir aslinda dial-up kullaniyorum ama Arqas'a baslamayi dusundum o yuzden de UO 2D'ye ihtiyacim vardi. Eskiden yukledigimi buldum, actim ama regedit gerekiyor simdide.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Nasıl yani regedit dosyası gerekiyor? Registryi mi editlemen gerekiyor yoksa regedit silinmiş mi? Regedit registry editördür start->run dan regedit yazıp entere bas açılır. Edit: daha fazla açıkla ki yardımcı olabilelim [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 25 Temmuz 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Regedit dosyasina ihtiyacim var, yani uygulamayi kayit etmem lazim. Client'i acmak istedigim sordugu soru cd'yi takmam ancak dl yaptigim icin regedit'ini bulmam gerekiyor antabildim mi ?[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Registrysini demek istiyorsun yani... Onu uo full yükleyenlerden alabilirsin de bende uo yok ayrıca bu emulatör şeyi değil. İndirdiğin siteyi pm ile verebilir misin? dosya uo_aus_july_2003.exe gibi bişey miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Siteye baktim ancak kaldirilmis, dosya ismide degisik :) Yinede sagol firtina.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Uo Registry[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Tesekkurler Arion.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar