Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aos Regedit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar, birkac ay once oyle hatirliyorumki bu forumdan bir amentes yetkilisinin verdigi adresten aos yuklemistim. Ancak regedit dosyasina ihtiyac duyuyorum bu konuda bana yardimci olabilir misiniz acaba?

Tesekkurler[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
Fethi zor , Fatih'i tek ...
Mesaj tarihi:
:) olabilir aslinda dial-up kullaniyorum ama Arqas'a baslamayi dusundum o yuzden de UO 2D'ye ihtiyacim vardi. Eskiden yukledigimi buldum, actim ama regedit gerekiyor simdide.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
Mesaj tarihi:
Nasıl yani regedit dosyası gerekiyor? Registryi mi editlemen gerekiyor yoksa regedit silinmiş mi? Regedit registry editördür start->run dan regedit yazıp entere bas açılır.
Edit: daha fazla açıkla ki yardımcı olabilelim

[Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 25 Temmuz 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Regedit dosyasina ihtiyacim var, yani uygulamayi kayit etmem lazim.
Client'i acmak istedigim sordugu soru cd'yi takmam ancak dl yaptigim icin regedit'ini bulmam gerekiyor antabildim mi ?[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
Mesaj tarihi:
Registrysini demek istiyorsun yani... Onu uo full yükleyenlerden alabilirsin de bende uo yok ayrıca bu emulatör şeyi değil. İndirdiğin siteyi pm ile verebilir misin? dosya uo_aus_july_2003.exe gibi bişey miydi?
Mesaj tarihi:
Siteye baktim ancak kaldirilmis, dosya ismide degisik :)

Yinede sagol firtina.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim;
  • Yeni Oluştur...