Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Soru açık, Amerika'ya giden arkadaştan 300 doları geçmeyecek ne istenir. Benim aklımda Amazon Kindle ya da Wii var. E-ink teknolojisine de Wii'ye de çıktığından beri hastayım ama büyük ihtimalle kindle istiycem. Bu ikisini kullanıp beğenen/beğenmeyen ya da başka bir şey aldır diyen varsa önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kindle ebookları tr de alınabiliyor mu? araştırdın mı bunu? wii de elini sallasan var artık yani, gg den alırsın nolcak. trde olmayan bir şeyler isterdim herhalde. 300 dolara kadar. hmm. zune hd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ipod touch, playstation 3, xbox 360, wii, psp, netbook, parfum, ayakkabi, kiyafet hepsi ucuz :D 300 dolara 1 itouch alirsin 100 civari artar, ps3 icin 99 dolar daha ekle, xboxi bilmiyorum, wii 200 civariydi, psp 180 falandi en son, netbook da 300 civarlarinda var. american eagledan 10 parfum alirsin yada 15 tshirt alirsin ayakkabi icin de bir suru secenek var tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 E-bookların Tr'den alındığını zannetmiyorum, niyetim indirdiğim beleş kitapları okumak. O yüzden kullanan var mı diye sordum. Son güncellemesinde PDF okuyabilir hale gelmiş. Acaba "korsan" kitap okumada sorun çıkarıyor mu? PS3, Xbox vs. almaya niyetim yok, çok oyun oynamıyorum oynadığımı da PC de oynarım zaten. Wii'nin kullanım şekliyle yeri farklı. Harıl harıl oynamasamda verdiğim paraya değer benim için. Apple ürünleri aldırmayı düşünmüyorum. Çünkü mp3 playerim dokunmatik olsun, cep bilgisayarım takla atsın gibi isteklerim yok. Kendi işlevlerini yerine getirsinler yeter. Tavsiyeler için de teşkkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 airsoft alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ipod touch, dslr makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 fleshlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kindle süper birşey de pdfleri aktarıp okuyabiliyorsa eğer yoksa bir işe yaramaz hatta baktım demin kindle'a gelen her mail için 10 cent mi ne alıyomuş amazon, olum ne kazıkçı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kindle guzel evet de amerika disinda kullanimi bok gibi olabilir. zune hd al namin yurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kindle'ı araştırdım Türkiye'den kitap almada ya da "hiç kitap almamada" sorun yok. Hatta 3G wireless da burda çalışıyormuş. Heralde Kindle istiycem ama böyle değişik aklınıza gelen bir şey varsa tavsiyelere açığım. Fleshlight kadar değişik değil tabi, kemıkıl sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kindle'ı buraya sipariş versek kaça gelir la kargoyla? kaç kağıt kargo parası + vergi parası gelir ki ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Türkiye'ye satmıyorlar bildiğim kadarıyla. Oradan alıp buraya kargolayan siteler olması lazım ama pahalıya gelir. Bi de şey sorcam, şimdi bu Kindle galiba sadece Amazon'un sitesinden alınabiliyormuş. Arkadaşım bir haftalığına gidiyor, otele sipariş verirse sorun çıkar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar