naraso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Vingthor said: Dworgian said: Vingthor said: işin komiği 2 sene önce 90 kiloydum ben. bi verdim kilo 65'e kadar düştü artık naparsam yapiym çıkmıyor. nasıl inandıysam nasıl? bu arada şunu ciddi sormuş olabileceğin aklıma gelmemişti. vermekle dalga geçiyosun sanıp geyiğe vurmuştum. kikboksa başladım sonra amerikan futboluna kaydım. şimdi kikbokstan devam o kadar az kiloyla nası amerikan futbolu oynadın ayıptır sorması , zor olmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bir double whooper yiyeceğim vakit, akınlardaki 1000 atlı gibi şen oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Kim sevmez ki aç olmadığı halde yine de yemek yemeği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 @naraso 75 kiloydum futbola başladığımda. maça çıkmadım zaten hiç. antreman sadece bide receiver oynuyodum alakasız kiloyla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok anlamam reciever falan açıkcası ama gördüğüm oynayanlar genlde 90 kilo ve üstü oluyolar. bir de en zayıfları ufakları benim demişti 90 kilo olan arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar