0guz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 slm arkadaşlar kredi kartım yok garanti bankasının vadesiz hesapla açılan sanal kredi kartıyla darkfall u alanınız oldumu acaba? ben de almayı düşünüyorum oyunu sanal kartım yok daha o yüzden sorayım. alınmıyorsa çıkarmam kart.sanal kredi kartı mastercard oluyo garantide onu da belirteyim. oyunu indirmeye bile başladım oynamak istiyorum biran önce aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sanal kartla paypal acc u alabiliyorsan paypalda onu kullanarak alabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 paypal alınıyormuş sanal kartla tmm o zaman yalnız hesapta TL olucak paypal para çekerken dolar mı çekiyo nası oluyo orasını bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Garanti'nin sanal kartıyla oyunla ilgili çok işlem yaptım.Herhangi bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paypal doları TL 'ye çeviriyo zaten kendisi bi sorun çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quelnil Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Evet Sanal Kart'la alabilirsin. Hatta şöyle düzeltiyim, Kredi Kartım yok, internetten alışveriş çok sık yapıyorum. Henüz Garanti Sanal Kart ile yapamadığım bir işlem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0guz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sanal kartla denedim normal almayı error 209 verdi çogu insana veriyomuş bu hatayı normal kredi kartı olsa bile. ben de paypal a ekledim sanal kartı öyle aldım 3 aylık 50 euroya 3 gün once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quelnil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hoşgeldin o zaman :) EU'daysan Oyundan bize ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. Quelnil Jelantru Vorenas Jelantru Xxbar Silent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar