0guz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 slm arkadaşlar kredi kartım yok garanti bankasının vadesiz hesapla açılan sanal kredi kartıyla darkfall u alanınız oldumu acaba? ben de almayı düşünüyorum oyunu sanal kartım yok daha o yüzden sorayım. alınmıyorsa çıkarmam kart.sanal kredi kartı mastercard oluyo garantide onu da belirteyim. oyunu indirmeye bile başladım oynamak istiyorum biran önce aslında :)
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sanal kartla paypal acc u alabiliyorsan paypalda onu kullanarak alabilirsin sanırım.
0guz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 paypal alınıyormuş sanal kartla tmm o zaman yalnız hesapta TL olucak paypal para çekerken dolar mı çekiyo nası oluyo orasını bilmiorm
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Garanti'nin sanal kartıyla oyunla ilgili çok işlem yaptım.Herhangi bir sorun yaşamadım.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paypal doları TL 'ye çeviriyo zaten kendisi bi sorun çıkmıyo
Quelnil Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Evet Sanal Kart'la alabilirsin. Hatta şöyle düzeltiyim, Kredi Kartım yok, internetten alışveriş çok sık yapıyorum. Henüz Garanti Sanal Kart ile yapamadığım bir işlem olmadı.
0guz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sanal kartla denedim normal almayı error 209 verdi çogu insana veriyomuş bu hatayı normal kredi kartı olsa bile. ben de paypal a ekledim sanal kartı öyle aldım 3 aylık 50 euroya 3 gün once
Quelnil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Hoşgeldin o zaman :) EU'daysan Oyundan bize ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. Quelnil Jelantru Vorenas Jelantru Xxbar Silent
Öne çıkan mesajlar