Valeron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Açılmamış olmasına şaşırdım,yeni başlamış,1.sezonu daha ve henüz 6 bölümü yayınlanmış. Amerikan futbolu ve ünviersite hayatı ama biraz american pie tadında. Ben çok beğendim şahsen,öneririm bu tarz filmleri seven arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ben ilk iki bölümüzde arka arkaya izledim gayet hoş bir diziye benziyor, bildiğiniz Amerikan Pastasının dizi hali diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bence çok daha güzel amerikan pastasından ve hani patide izlenmio olması garip geldi bana .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ya şu 2. bölümde 00:07:12'de başlayan parçayı nası bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bu bölümde güzeldi ama git gide kısalıo bölümler nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Amerikan pastası daha güzeldi. Bu aşırı dandik. Sadece seks ve alkol. Konu yok. Ha tabi bizim Türk gençliği alkol görsede kadın görmediği için zevkle izleyebilir, ama dandik demek dandikliğe hakaret olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 nesi dandik ya gayet hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 1-2 bölüm izledim random çok iyi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ilk bölumu izlediim iyiydi diğer bölumleri çekiyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hhahhahah harikaymış tüm bölumleri izlemeden bırakamadım müthişti altyazı ile izleyenler varsa eşekherifin araya koyduğu notları görmüştür en az dizi kadar iyi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 2.bolumdeki şarkı The dnc-num num Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dizi fena deil ya izlenir arada çerez niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 efsane dizi olmuş tek sorunu çok kısa bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oil change gibi embesil şeyler var çok iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ep07 çok iyiydi ya en çok ona güldüm 9a geçecem birazdan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ne aptal bitti ya :D ne zaman gelcek yeni bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 maçı bekledim son bölümde resmen çat diye bitirdiler :) evet, bölümler az biraz daha uzun olsa çok güzel olacak dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 oha dizi çok iyi.bölümlerin 20dk olması iyi cunku fazlası sıkar thad karakteri nasıl birşeymiş öyle ya eşekherifin altyazılarıda ayrı bi saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 mutlaka izleyin. kısa ama çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben bu dizinin her bir bölümü 2 saatte olsa ama aynı tadda aynı konularda,izlerim genede sıkılmam. çok tatlı ve hani kaliteli yani öle alalade çalışmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 dizi ayri gulduruyordu beni esekherif ayri, mumkunse esekherifin cevirilerini bulup onlarla izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 kesinlikle eşşekherifin çeviriler felakat ortama o hazırlıyor zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 8. bölümdemi ne şey yazmış bu dizide +18 lik cok klas hareketler vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abii çok güzel diziymiş be bi başladım direk 6. bölüm bitti acaip geyik olaylar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ben de bakayım şuna bir amma övdünüz yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar