BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 fsm bulvarının(rentıp varmış orda) oralarda oturuyorum yarın acil olaraktan terminale gitmem gerek sabah ne şekilde en hızlı giderim? lütfen bilenler yazsın. kör körüne iş yapmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bursada yol tarifine mi gerek var abi. got kadar sehir zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 fsmden çevre yolu ile yardır kent merkezine kadar ordan istanbul yoluna geç göbekten, sonrada terminale kadar yardır. Edit: Arka yollardan da gidebilirsin buskiye gelip yunuseli tarafından ama kesin kaybolursun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yayayım yazmayı unutmuşum. barbu iyi post kasmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kent meydanından otobüsler gidiyordu oraya da hangi otobüsler bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yaya ise işler değişir ben elimi ayağımı çekerim. hiç bilmiyorum otobüsleri falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Flassh said: kent meydanından otobüsler gidiyordu oraya da hangi otobüsler bilmiyorum santral garajdan 38ler gidermiş eskiden. aynı mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 rayli sistemle buskinin karsindaki duraga gel oradan otobuse bin git. bu tarif 2004 bursa anadolu mezunu olan ve 5 yildir istanbulda yasayan biri tarafindan yapilmistir ama doru olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 38 hala ordan geçiyor ama terminale gidiyor mu hatırlamıyorum pek oralarda işim olmadığı için ama meydandan terminale giden otobüs olduğunu biliyorum orda ki büfelere sorsan söylerler hangisi gidiyor diye evdekiler uyuyor olmasa sorardım da okdr yıldır bursada yaşıyorum daha bi yol tarif edemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bursa gibi bi sehir icin neden hala konusuyorsunuz abi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 guzel sehirdir bursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 beni ilgilendirir. ortak forum burası. om atın bursa gibi dandik sehir icin yol sorarken. bursa lan ahaha bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 son yıllarda gördüğüm en mal postları atıyorsun şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 forumu daha sıkı takip et o zaman abi ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 barbu said: beni ilgilendirir. ortak forum burası. om atın bursa gibi dandik sehir icin yol sorarken. bursa lan ahaha bursa sen nereliydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bursalımısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben istanbulluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 haksızlık ettim lan. ozur dilerim iskenderiniz var o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bursali degilim liseyi orada okudum ama guzel yerdir bursa. iskenderi cantiki yeter pideli koftesi carpar seni doru konus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ha yola gel aferim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bur-sa-lı-sın O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 barbu said: forumu daha sıkı takip et o zaman abi ne diim mal post yazdığını kabul ediyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bak oldu mu simdi. bide zorliyimmi seni istanbullu olmassin ole bsi yok koken neresi kimse istanbullu olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar