Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya eski topicleri falan araştırdım, tavsiyelerinizi fln dinlemeye çalıştım ama bu angelica kadar güzel şarkı bulamadım, tek güzel şarkı bu mu bu grupta yaw? opeth in her şarkısını dinleyebilen ben buna fazla dayanamıyorum nedense..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 dayanma hocam o zaman kasma kendini:) kimileri opeth sever kimileri anathema sever kimileri hiçbirini kimileri herikisinide sever:) bana sorsan derim bütün şarkıları güzel yani. ama illede istiyosan Parisienne Moonlight bide bunu dene bakalım. olmadı emotional winter dene:) kolay gelsin.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 çok war.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Deep One last goodbye Fragile Dreams Lost control judgement güzel şarkılardır bi de sleepless ve a dying wish var ki tarz farklı ama 2si de süper.[signature][hline]She's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain I hate to look into those eyes, and see an ounce of pain
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 forgotten hopes bence tüm şarkıları süper anathemanın
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Suicide Veil, Sleepless, A Dying Wish bir kategori. Empty, Panic ayrı kategori. Farklı Anathema parçaları onlar. Onun dışında ; Are you there Cries on the wind (Gidip sevgiliyi aramalık) Regret (Intaharlık) Judgement One last goodbye Lost Control (Jiletlik) Destiny Pitiless The Beloved (Trafikte dinlemeyin, insanlar neden bağırıyor arabanın içinde derler sonra) Çok güzeldir bunlar.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 abi yanlış albümleri almışın sanırım, adamların bi sürü güzel şarkısı var(ya da zevklerimiz baya farklı:) judgement, eternity ve alternative 4ü bul bi yerden güzel güzel dinle[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Solonor, 24 Temmuz 2004 01:23 tarihinde demiş ki: Deep One last goodbye Fragile Dreams Lost control judgement güzel şarkılardır bi de sleepless ve a dying wish var ki tarz farklı ama 2si de süper. aynen, en sevdiğim şarkıları.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Biz bişey biliyoruz da söylüyoruz mirajım. :-P :D[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 beni one last goodbye kadar etkileyen bir şarkı yoktur her seferinde gözlerim sulanır[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 beni de one last goodbye bitirir[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Sunset Of The Age yazılmamış galiba[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 en guzeli angelica zaten salla digerlerini
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 a natural disaster sleeples yazılmamış sanırım[signature][hline];;suitfly icq
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Sevmeyen adam çok monoton diyor. Ben diyorum zaten öle oması güzel o çıkışlar inişler falan.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hatırlattınız bana bu şarkıyı bi dinliyim dedim zaten, kafamda kız derdi var:( bi ara kendimi açık olan pencereye bakarken buldum. Az kalsın gidioduk ... off ağlatıcı bi şarkı. :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 tamam güzel şarkı filanda bi yere kadar bea one last goodbye da ne biliim onun gibi dolu bunalm şarkı war zamanla onunn yerini almaya filan başlıo bazı şeyler... mesela ben eskiden kız sorunu oldmu dinelrdm hemende artk ilk işim onu açmak olmuo bilmem araznda "dark" ı bilen warmı dark - eyes wide open dark - may be bu iki şarkıda çok güzeldir[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ayrıca dark - revolution albümnün sözlerini nette bulamadm ararsanz die eyes wide open ı yaziim buraya dedim... 2. Eyes Wide Open Remember When we were happy Floating in cloudless skies We swallowed life right down our throat On that hill I stand and look into our childhood past I recognize this unspoiled place - we called it paradise And one day you disappeared without a trace No "save our souls" could reach my ears We miss you and stare with eyes wide open To the place we played with eyes wide open Parents cried but no one told me really everything They all ignored my wondering eyes - what was happening? Alone now that's how I felt in these cold days The shadows reigned in paradise The shadows reigned...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hayır işte ben bunalımdayken onu açmadım bu forumu gördüm sonra açiim dedim şu şarkıyı bi daha dinliim dedim. Dinlerken kızdan mesaj falna geldi, üst üste oldu :( yoksa bunalım takılmam asla ben :=)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 takılma ztn ii deil : ) kendimden biliorm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 e hani empty? üvey kardeş mi o en bi sevdiğim parçası :-)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bu arada bilmeyenler warsa die sölemeden edemicem judgement albümü tamamıyla vincent ve danny nin annelerine yaptıı bi albümdür... "Dedicated to Helen Cavanagh - a wonderful mother and a beautiful friend."[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar