kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 server açık mı kapalı mı ? ne cenabet adamız ya. göçtü gitti server :S
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tr second age i mi diyosun revoyu mu t2a açık revoyu bilemiycem
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 server açık abi demin denedim senin için, ben girdim servera.
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 clientı çekiyorum şimdi 1 saate girerim oyuna heralde. Kankitolar burda takılıyomuş beni de çağırdılar
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi orda herkes itemini kasmış skill ini kasmış uğraşılmaz gibi
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 item dediğin nedir ki yani dostum. magesen magerobe yada özel robe. warlocksan magical warriorsan set. bunlar pek para etcek şeyler değil bence. bir de uo dünyasında insanın en rage olduğu an kendisi altına en klas bineği eline en klas silahı üstüne en klas giysiyi giymişken. düz robe ve kahverengi ata binmiş bir adam tarafından kesilmek. bu duyguyu yaşatmalı insana değil mi :D
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yko abi ben bu saatten sonra öyle girersem studded set horse,ezik lamer falan derler çıldırırım ki günümüz serverlarında itemsiz ile itemlinin araasında uçurum fark var.dersinki bu adam mı kesicek bi dmgler var kafayı yersin çoğu serverda.
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Bende ara sıra oynayayım diyorum. Burayıda baya övdüler. Belki Vay Ak falan kurarsınız da geliriz.
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 buraya geliceginize nebulaya gelsenize allah allaaaaah bildigin standart UO serveri bebe dolu
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 server iyiymiş 2ay önce başladım, kastım charlarımı king oldum reklamını yapayım dedim.sistemleri iyi,action dengesi iyi,online sayısı falanda iyi baya akşamları 170leri görüyoruz, başlayacak arkadaşlara yardım edebilirim ayrıca.
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bi bakıyim dedim de, forumdan acc aldım, mailden onay linkine bastım sora kilit. Daha da forumlara giremiyorum. Oyun için hesap alıyim dedim, oralara da girilmiyo. Var mı bildiğiniz bişi.
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Silmarwen said: Bi bakıyim dedim de, forumdan acc aldım, mailden onay linkine bastım sora kilit. Daha da forumlara giremiyorum. Oyun için hesap alıyim dedim, oralara da girilmiyo. Var mı bildiğiniz bişi. Başlayamaman isabet olmuş. Başlanmaması gereken bir shard. Güveninirlik %0.01
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Nebuladaki charlar buraya transfer olmamismiydi, Locus Quanndakiler falan..
Öne çıkan mesajlar