Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution UO

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
item dediğin nedir ki yani dostum. magesen magerobe yada özel robe. warlocksan magical warriorsan set. bunlar pek para etcek şeyler değil bence.

bir de uo dünyasında insanın en rage olduğu an kendisi altına en klas bineği eline en klas silahı üstüne en klas giysiyi giymişken. düz robe ve kahverengi ata binmiş bir adam tarafından kesilmek. bu duyguyu yaşatmalı insana değil mi :D
Mesaj tarihi:
yko abi ben bu saatten sonra öyle girersem studded set horse,ezik lamer falan derler çıldırırım ki günümüz serverlarında itemsiz ile itemlinin araasında uçurum fark var.dersinki bu adam mı kesicek bi dmgler var kafayı yersin çoğu serverda.
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
server iyiymiş 2ay önce başladım, kastım charlarımı king oldum reklamını yapayım dedim.sistemleri iyi,action dengesi iyi,online sayısı falanda iyi baya akşamları 170leri görüyoruz, başlayacak arkadaşlara yardım edebilirim ayrıca.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bi bakıyim dedim de, forumdan acc aldım, mailden onay linkine bastım sora kilit. Daha da forumlara giremiyorum. Oyun için hesap alıyim dedim, oralara da girilmiyo. Var mı bildiğiniz bişi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Silmarwen said:

Bi bakıyim dedim de, forumdan acc aldım, mailden onay linkine bastım sora kilit. Daha da forumlara giremiyorum. Oyun için hesap alıyim dedim, oralara da girilmiyo. Var mı bildiğiniz bişi.

Başlayamaman isabet olmuş. Başlanmaması gereken bir shard. Güveninirlik %0.01
  • Yeni Oluştur...