PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gümrükte almam kabul edilmeyen bir eşya vardı bende bakanlığa şikayet etmiştim sonuç vermiş demin ilginç bir şekilde sorunların hallolduğuna dair bir mail aldım. hsonu açıkmıdır gümrükler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sanmıyorum. topkapıya gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 HAFTASONU YASAK GİRİŞ ÇIKIŞ KAPATIYOZ KAPILARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 metrobüs durağına çok yakın. yürüyerek 3.5 dakika falan. aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Estel_Anorien said: sanmıyorum. topkapıya gideceksin. topkapı ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ankarada olduğu için yenimahalle den alacağım. bu arada buradan gümrük memurlarına sesleniyorum bir çoğu işe yaramaz kan emici insanlardan oluşuyor. hiç birinde iş yapma isteği yok bakanlık nasıl ikna ettide çalıştırdı bu adamları hayret ettim. kimsenin işi düşmesin ben verdiğim 300tl den vazgeçmişken son anda böyle bir mail aldım gelecek hsonu geri göndereceklerdi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 istanbulda o işlere topkapı metrobüs durağının orda bakıyolar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar