trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ucuz bir araba almak ve motosiklet almak konusunda kararsızım. Araba iyi güzel ve kullanıslı birsey evet ama alabilecegim araba max. 97-98 model opel corsa ayarında arabalar ve sorunlarıyla ugrasmaktan bıktım arabanın. Kararımı etkileyecek birkaç sorum olacak; -Motosikleti ortalama kaç ay kullanabiliyoruz? -250 cc'lik bir motorun yakıt tüketimi? -İstanbul trafiğinde ve canavarlarla gidilen yolun zorlugu? Şimdiden teşekkür ederim ve böyle genel bir konuyu buraya açmamın sebebi diğer sitelerin forumların gerek temaları gerek sayfa sayfa reklamlarından hiç hoşlanmıyorum tek girdigim forum da burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kurye degilsen gereckten motorsiklet gunluk kullanim icin kacinilmasi gereken bi alet. turkiye, ozellikle istanbulda kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 250 cc ler 100 km de 3-4 litre yakar. 125 likler 2.5 litre civarı yakar. Innova 125 i var honda'nın 2 litre yaktığı oluyormuş tek kişiyken. Güvenlik konusu problem olabilir megaköy İstanbul'da. Her iki teker taşıtta olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 istanbulda motor alacaksan hafta sonları keyif yapmak için çıkartırım diyorsan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 valla ben motora binince biran önce trafikten cıkmak için elimden geleni yapıyorum ki küçük bi şehirde yaşamama ragmen:) istanbulda trafik ve motor ıhh çok riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 işe gidip gelme (günde 100 km) hayalini kurdugum için vazgeciyorum su an hehe. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar