Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php ide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nette araştırdım biraz, farklı farklı php ideler tavsiye ediyolar.Netbeans eclipse phped gibi.Hangisi en iyidir Veya sizin tercihleriniz nelerdir.Bir de bunun içerisinde zaten buton ekleme, gibi özellikler var mıdır toolbox gibi, varsa hangilerinde vardır.textbox, button falan ekleme gibi.yazar mısınız buraya.

not: arkadaş için soruyorum kendim kullanmıcam ama burdan tavsiye ettiğinizi indiricem onun için.
Mesaj tarihi:
phped çok kaliteli

mesela ben çalıştığım siteyi ekliyorum, istediğim eklentileri (dizinlerini) exceptiona atıyorum, o eklentilerinkiler hariç bütün methodları fonksiyonları değişkenleri listeliyor sana. üzerine ctrl ile tıklıyorsun diyelim değişkenin initialize edildiği yere gidiyor direk.

debuggerı filan da var kendi içinde, php4 php5 diye hem de.

hoş baya
Mesaj tarihi:
DoubleW said:

peki kendi içinde buttonlar var mı veya textbox falan eklemek için? bu tarz toolbox? varsa onu indirelim

toolbox gibi şeyler istiyorsan dreamweaver kullanacan, design kısmında dreamweaver'ın eline hiçbir program su dökemez.
Mesaj tarihi:
notepad++ hep kullanirdim, netbeans e gectim tamamen, ger i halen kucuk editignleri perl vs scriptleri icin notepad++ kullaniyorum, ama php icin netbeans iyi seviyorum, isimi kolaylastiriyo..
Mesaj tarihi:
Yeni bir konu açma gereği durmadım, buradan yancı gibi destek isteyeyim. Php'ye başlamalıyım. Bildiğiniz güzel blog'lar varsa talibim. Daha önce Asp.Net ile öğrenci paneli yapmıştım. Ama lisans sıkıntılarından dolayı beleş Php'ye dönmem gerek. Teşkürler efenim.
Mesaj tarihi:
Konulari birbirini tutarli sekilde takip eden ve senin hosuna giden bir anlatimla yazilmis tek bir kaynak okuman en iyisi esasen. Biri bitince digerine baslarsin istersen.

http://www.php.net/manual/en/getting-started.php suradan baslayip, http://www.php.net/manual/en/langref.php surdan devam etmen kollari sivayip ise girismeni saglayacaktir.
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

Yeni bir konu açma gereği durmadım, buradan yancı gibi destek isteyeyim. Php'ye başlamalıyım. Bildiğiniz güzel blog'lar varsa talibim. Daha önce Asp.Net ile öğrenci paneli yapmıştım. Ama lisans sıkıntılarından dolayı beleş Php'ye dönmem gerek. Teşkürler efenim.

neyin lisansı asp.net bedava ki? visual web developer da bedava?
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

Sonuçta veri bağlamak istediğim de, mssql kullanacağım. Mysql'i çözüp para yedirmemek tek isteğim.. Hatalıysam düzeltin lütfen.

mssql express edition bedava, serverlarında express edition kullananlar bile var kendi makinanda hayli hayli kullanırısn
Mesaj tarihi:
Notepad2 kullanıyorum çok güzel bi editör mutlaka deneyin. Notepad hızında açılıyor.

notepad++ ben de kullanmıştım
şu an hatırlamıyorum ama ona pek ısınamamıştım buna hemen ısındım.

notepad 2
  • Yeni Oluştur...