DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Nette araştırdım biraz, farklı farklı php ideler tavsiye ediyolar.Netbeans eclipse phped gibi.Hangisi en iyidir Veya sizin tercihleriniz nelerdir.Bir de bunun içerisinde zaten buton ekleme, gibi özellikler var mıdır toolbox gibi, varsa hangilerinde vardır.textbox, button falan ekleme gibi.yazar mısınız buraya. not: arkadaş için soruyorum kendim kullanmıcam ama burdan tavsiye ettiğinizi indiricem onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 notepad++ ftp eklentisiyle on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gerçekten notepad++ çok iyi. ben de php için kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 peki kendi içinde buttonlar var mı veya textbox falan eklemek için? bu tarz toolbox? varsa onu indirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 phped çok kaliteli mesela ben çalıştığım siteyi ekliyorum, istediğim eklentileri (dizinlerini) exceptiona atıyorum, o eklentilerinkiler hariç bütün methodları fonksiyonları değişkenleri listeliyor sana. üzerine ctrl ile tıklıyorsun diyelim değişkenin initialize edildiği yere gidiyor direk. debuggerı filan da var kendi içinde, php4 php5 diye hem de. hoş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 DoubleW said: peki kendi içinde buttonlar var mı veya textbox falan eklemek için? bu tarz toolbox? varsa onu indirelim toolbox gibi şeyler istiyorsan dreamweaver kullanacan, design kısmında dreamweaver'ın eline hiçbir program su dökemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 php öyle kullanılmaz! Yazsın abi işi ne yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 emacs :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 notepad++ hep kullanirdim, netbeans e gectim tamamen, ger i halen kucuk editignleri perl vs scriptleri icin notepad++ kullaniyorum, ama php icin netbeans iyi seviyorum, isimi kolaylastiriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Şahsen kullanmadım ama Eclipse PHP IDE'si olarak gayet rahat kullanılıyormuş. İyi PHP tecrübesi olan bir arkadaştan duymuştum zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Yeni bir konu açma gereği durmadım, buradan yancı gibi destek isteyeyim. Php'ye başlamalıyım. Bildiğiniz güzel blog'lar varsa talibim. Daha önce Asp.Net ile öğrenci paneli yapmıştım. Ama lisans sıkıntılarından dolayı beleş Php'ye dönmem gerek. Teşkürler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konulari birbirini tutarli sekilde takip eden ve senin hosuna giden bir anlatimla yazilmis tek bir kaynak okuman en iyisi esasen. Biri bitince digerine baslarsin istersen. http://www.php.net/manual/en/getting-started.php suradan baslayip, http://www.php.net/manual/en/langref.php surdan devam etmen kollari sivayip ise girismeni saglayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Gkgokhan said: Yeni bir konu açma gereği durmadım, buradan yancı gibi destek isteyeyim. Php'ye başlamalıyım. Bildiğiniz güzel blog'lar varsa talibim. Daha önce Asp.Net ile öğrenci paneli yapmıştım. Ama lisans sıkıntılarından dolayı beleş Php'ye dönmem gerek. Teşkürler efenim. neyin lisansı asp.net bedava ki? visual web developer da bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Sonuçta veri bağlamak istediğim de, mssql kullanacağım. Mysql'i çözüp para yedirmemek tek isteğim.. Hatalıysam düzeltin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Asp.Net kullanınca Mssql kullanma zorunluluğu mu var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Afff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bilgiler ve yardımlar için teşekkürler notepad++ ve eclipse deniycez teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Gkgokhan said: Sonuçta veri bağlamak istediğim de, mssql kullanacağım. Mysql'i çözüp para yedirmemek tek isteğim.. Hatalıysam düzeltin lütfen. mssql express edition bedava, serverlarında express edition kullananlar bile var kendi makinanda hayli hayli kullanırısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Notepad2 kullanıyorum çok güzel bi editör mutlaka deneyin. Notepad hızında açılıyor. notepad++ ben de kullanmıştım şu an hatırlamıyorum ama ona pek ısınamamıştım buna hemen ısındım. notepad 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar