Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben de augmentin kullanıyorum boğazımda arıza çıktığında ve inatla geçmediğinde, ama herkesin bünyesi farklı, kimine iyi gelen kiminin kaşını şişirir kıçını patlatır, onun için ilaç tavsiyesi verilmesi hoş karşılanmıyor duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 DueLisT said: penisilin duyarlılığın yoksa alerjin filan augmentin 1000mg 1 hafta , tam şişmediyse daha düşük doz 12 saat arayla olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 genel nedeni olarak belirtmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Killer said: dün sırf sağ taraf şişmişti bugün sol da şişti. 2 gün önce yedim yağmuru soğuğu kaldım şimdi .. diye.felaket ağrıyolar zar zor yutkunuyorum. koca karı yöntemleriniz? aldığınız antibiyotik ve ilaçlar ? plx Xaenin said: Bir bak önce fenerle falan, iltihaplanma var mı diye. Varsa da doktora git. Millet iyice doktor kesilmiş, antibiyotik falan yazıyolar ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tereyagi bal yerine tereyagi pekmez oneriyorum ben turk kahvesi yapar gibi cezveye koy biraz tereyag eriyince ustune pekmez at 2-3 kasik karistir-hardcore olsun diyorsan zencefil de atabilirsin icine-sıcak sıcak icme ama az sogusun bogazini pekmez yaksin sıcak degil gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 öf ya geçmişti tekrar başladı. sağ taraf şişti bugün sıkıntı =/. tekrar antibiyotik içmek istemiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 antibiyotiği bitirdinmi ? (Tüm kutuyu bitirdinmi demiyorum) Hani doktorlar der ya şu kadar gün kullan vs.. diye. Eğer yarım bırakırsan. Yine tekrarlıyor hastalık yani daha beter vucudunu güçsüz bırakıyor yarım bırakırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ayrıl hemen ay aldır hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dworgian said: doğadan (mandalina - portakal) + doğadan (karanfil - tarçın) + sıcak su (kaynar değil sıcak :D ) + limon direk çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 lol benim de bi ara cok kotu olmustu, su bile icemiyordum. gecti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Aslinda bi soksam gecerde kabul emezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar