Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 zamanında burda okumuştum sanırım, craftingler arası geçiş yapılabiliyormuş, hatta birisi yanlışlıkla yapmış da geri nasıl dönerim diye soruyordu, böyle bir şey var mı, varsa nasıl yapıyoruz? talisman makingi caplemek için scavenging almıştım geçenlerde, ama baya dandikmiş magical salvaginge oranla, bir kere daha da crafting caplemeye uğraşmak istemiyorum böyle bir imkan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ya evet öyle bişey vardı ama bişeyi butchering yapıyodu. ben de scav.ı salvagingle deiştirmek istemiştim hatta csrla konuştum varmı böyle bi olay diye olmaz dediler bende boynumu büküp salv kastım diger charıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 alt chara salvage kasmak gayet mantıklı bence, zaten yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar