PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sen dellenme diye ürün hakkında yorum yazmayalım mı yani, dellenirsende dellen umurumda olmaz o ayrı mesele. ama piyasada 140tl nin altında olmayan bir ürünü burada birisi gelip ben 60tl ye satıyorum bahanemde 2 tane arkadaşım al dedi sonra vaz geçtiler olunca bende sorarım bu ürünün orjinalliğini bana kanıtla nereden bileyim önceden kullanılmadığını vb. internetten satış böyle yapılmaz ilk başta satıcıyı memnun etmek gerekir ticaretin her alanında bu böyledir kimse parasını güvenmeyeceği ürüne vermek istemez. ilk başta üslup öğren öyle ben çok sinirlendim akıllı olun mesajlarında apayrı saçmalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cebimizde alıcak para olmadığını nerden biliosun bu bir aynı ürün gittigidiyora da koyulmuş zaten bugün "microsofttan alınmıştır" ibaresiyle bu iki aynı ürün donanıma da koyulmuş "bulgariastandan online aldım faturası yok" die bu üç ayrıca insanlar wow acc alırken bile "nüfus cüzdanı fotokopisi" ne kadar belge istioken gayet mantıklı sorular bu sorular. key blacklist e alınırsa, e hadi satıcı alan kişiye güvenmio "paylaşabilir" die ve para iadesi yapmıo. alıcı da satıcıya güvenmio basit. hem madem adamı tanımıosun ne die gelip giydiriosun onu çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pablik haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yanlış anlaşılmasın kimsenin nasıl bi tarza sahip olacağına karışmak haddime değil. ama ben bir ürün satıoken sorulabilecek tüm soruları hesaplar ve yanıtlamaya çalışırım. birisi bana soru sorduğunda da "ben böyle süper satışlar yaptım" demek yerine almak isteyen kişiyi tatmin edicek belge link resim neyse vermeye çalışırım. arkadaşın tarzı bu değilmiş. bu yüzden de kendisine iyi satışlar demiştim kendi adıma. ama laf atılıo yine saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Uyandım geldim,gene sen ne bu kuyruk acın anlamadıki,gittigidiyorada acarım donanımhaberede acarım,hoplayanmandayada acarım,gazteye reklam da veririm sanamı sorcam. Keylerin microsofttan başka kaynagımı var güzelim,nerden alıncak başka? Evet bulgaristandayım suan dogru.Keyler caliştıktan sonra kimseyede nerden nasıl aldıgımın hesabını verecek degilim. Sen şimdi biraz daha calistir bitaraflarını az daha aaraştır bakalım ne bulcan başka, fake acc lere msj falan atmaya devam at canım.Su keyleri isteyen elamanlar icinde sende varsan soylede ugrasmiyim bosuna,insan gibi birilerine gitsin bari. Ne zamanki şu son üyelik açıldı zaten patide ortam böyle oldu,coluk cocuk dolustu buralar.Ne zamanki şu son üyelik açıldı zaten patide ortam böyle oldu,coluk cocuk dolustu buralar.Milletide kendileri gibi fesat,yalancı zanneden tiplerden geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 PublicEnemy said: sen dellenme diye ürün hakkında yorum yazmayalım mı yani, dellenirsende dellen umurumda olmaz o ayrı mesele. ama piyasada 140tl nin altında olmayan bir ürünü burada birisi gelip ben 60tl ye satıyorum bahanemde 2 tane arkadaşım al dedi sonra vaz geçtiler olunca bende sorarım bu ürünün orjinalliğini bana kanıtla nereden bileyim önceden kullanılmadığını vb. internetten satış böyle yapılmaz ilk başta satıcıyı memnun etmek gerekir ticaretin her alanında bu böyledir kimse parasını güvenmeyeceği ürüne vermek istemez. ilk başta üslup öğren öyle ben çok sinirlendim akıllı olun mesajlarında apayrı saçmalıkta. Burda eskiden öyle seylere gerek yoktu,satan da alanda halinden memnundu(istisna olmustur tabi),ne zaman senin türevlerin geldi buraya,milleti kazıkladı bikaç kez ondan sonra millet birbirinden kıllanır oldu. Digital olarak alınmıs keyin orjinalligi sana nasıl kanıtlanır ortada fatura vs yokken? Son 4 hanesi dısındakileri gondersem analabilir misin Senin gibi fesat olsam dediklerini yapabilirim,calistigina emin olsan 2-3 katına satmak icin alacagından süphem yok zaten 7 senedir üyesi oldugum forumda kullanılmış key satıp sonra bide rezil maskara olcam 120 ytl için? Eminim sen yapardın ama ben yapmam. Ben ticaret yapmıyorum sonucta elimde 1-2 olan bişeyi aldıgım fiyata satıyorum. Artık alıcı cıkarsada, alıcının kendını bana begendirmesi gerekecek,gozum tutmazsa satmam,boyle basa boyle tarak:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi saçmalıosun gittikçe hodri meydan diorum. sorun bakalım admine. o feykle geliosun dediğin acc ve benim acc ip aynı mı. o ürünü istediğin kadar yerde istediğin şekilde satarsın buna karışan yok zaten karışamam böyle garip bişi yapmam komik olur. ben sadece niye kafamda soru işareti kaldığını insanlar anlasın diye yazdım gayet basit bi şekilde. ha ayrıca "yine ben" olmamın sebebi benden bikaç mesaj önce "alacak paranız yok gelip bik bik yapıosunuz" diyen arkadaştır. tekrar özür diliyorum kirlendiği için topic gereksiz laf kalabalığıyla. ama feykle falan geldiğim yok. merak etmişsim sanane dedin bitti. hatta istiosan lütfen mod lara mesaj at benim ve diger şahısların gereksiz mesajları silinsin temiz temiz dursun topic. iyiki bi "nasıl emin olucas" dedik konu nereye geldi ya. allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 konuya girerken uygun olursa almayı planlıyordum ama böyle satışmı olur? benim tek merak ettiğim bir fatura vb. bir şey varsa bir scan edip göstermendi ne alırsan al her ticaret için bir fatura kesilir. paypal dan aldıysan dekontu orası yollar başka bir dijital siteden aldıysan o yollar çünkü sen elden almasan bile orası her satış için vergi öder ve vergicilere karşı mükellef olduğu için onu sana göstermek zorundadır. sen bunu göstermek zorunda değilsin "benim satış anlayışımda kanıt göstermek yoktur" dersin olur biter ama sen hem kanıt göstermiyorsun hemde devamlı olarak satın almak için soru soranları garip ithamlar altında bırakıyorsun. birde eskiden böyle şeyler yoktu şirinlerin arasına gargamel geldi böyle oldu kafasıyla satışmı yapılır köy bakkalımı burası? her neyse şu saatten sonra cd keyleri bill gates sana verirken çekilmiş fotoğraf göstersen bile almam. ayrıca tanımadığın kişilere de sen öylesin böylesin şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Zaten sen alıcı kriterimi karşılamıyosun, üsüne üstlük bide beni dolandırıcı sahtekar yapmaya kalktın. Niyet belli zaten senin, 60 alıp kitleyebilecegin kadar kitliyceksin,evet buralar köy bakkalıyken senin gibiler yokken daha güzeldi.Sen bana nerdeyse dolandırıcı sehtekar derken beni çok mu iyi tanıyodun? Ha birde bilmedigin, öyle herkes microsoft shopa girip,şurdan bi dijital windows 7 ultimate lisansı alıyım olayını yapamıyor.Bu keylerde benim kartımla alınmadıgı için ortada bana ait bir fatura vs yok.Zaten benim kartımla yapılan bir alışveriş olsa ilk mesajdan kredi kartı e-faturasını koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 arkadaşlar patide zaten dolandırma olayı pek olmuyo. dolandıracak tipleri zaten ayırt edebiliyoruz alışveriş yapmıyoruz. bu kadar yıllık modluk kariyerimde 1 kere denk geldi parasını gönderip ürünü alamayan onuda hallettiler galiba avukat mavukatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 LoL tam buna dönmüş cevap =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Key olayı böyle ucuz arkadaşlar. GG den yakın zamanda 2 yıllık norton lisansı aldım 30 lira.3 makinaya sorunsuz kurdum lisansı. Sitesinde 120 lira 1 yıllık lisans. Yani 3 sayfa boşa tartışma dönmüş önünüzde internet var 160 yaşında bilgisayarla yeni tanışmış bir amca olmadığınızı düşünerek "windows 7 key" diye aratmak aklınıza gelmiyor mu? 60 lirayı geçtm çok daha ucuzada bulunuyor araştırırsanız, fiyata birşey demiyorum değişken çünkü 60 da normal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 senin tüm forumu okumak aklına gelmedi mi okursan nette aradığımı ama oem olmadan bu fiyat veya daha yukarısına (ne bilim 2 katına fln) böyle bi stış bulamadığımı söylemiştim. lütfen sen engin gugıl bilginle yardımcı olurmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dwo az sakin ol. cidden çok saçmalıyorsun bir kaç gündür. kimlik fotokoposi meselesi de böyleydi. eğer karakter satmayı istiyorsan bunu vereceksin tutturdun sen üstüme araba ev alırlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sana göre saçma. ben bildiğim gerçekleri söylüorum. şikayet edin o zaman modlara ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bi benim ilk mesajımı okuyun, adamın cevabını okuyun. durduk yere mi böyle garip salak bi modda yazıyorum bi düşünün. sizin arkadaşlarınız olabilir tanıosunuzdur ben tanımıorum az empati yapın. ya da yapmayın ne blim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ogrenci lisansiyla turk parasiyla 40 liraya ultimate key almistim ben. Microsoft student network'e uye isen ve doktora, master yapan bir ogrenciysen falan feci indirimler olabiliyor. belirtmek istedim sadece. Kutusu pahali olsa da bir cok degisik paketi ve cesidi var lisanslarin. ayrica 60 lira icin dark sould burda birini dolandirirsa dolandiran kisi parayi geri vermezse de banlanir gider, buraya da bidaha gelmez. Dark soul eskiden beri varmis, satislari varmis referansi da bu, ben guvenip alirdim ihtiyacim olsa sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai bak sen kaynak belirtiyorsun diyorsun ki ben öğrenciler için uygulanan bir sistemden yararlandım ve 40tl ye bu ürünü aldım ve elimde fazla olduğu için satıyorum. bu şekilde bir satış yapsaydın ve biraz anlaşabilseydik iyi bir ticaret olabilirdi ama buradaki satış böyle değil. ilk başta 2 tane arkadaşı almaktan vazgeçtiği için satıldığı söylendi daha sonra dworgian araştırmış gittigidiyor da kaynak olarak microsoft başka bir sitede bulgaristandan aldım diye gösterilmiş burada da başka bir kredi kartından aldım deniyor o kadar çok etmen var ki. ayrıca satıcının düştüğü bir durum var birisi sattığı ürün hakkında bilgi isterse bu ona dolandırıcısın demek değil ürün hakkında daha fazla bilgi istediği içindir. ürün cevabına ben dolandırıcı değilim dersen aklında olmayanı aklına getirirsin insanların. maksat konuyu uzatıp satışın işlevlerliğini düşürmek değil ama bu tarz bir satışın olabilmesi için bazı şartlar vardır. bende yaklaşık 5 ten fazla wow hesabı sattım 3 tane satın aldım sattığım kişilere gerekli bilgileri verip onlara güven verebildiğim için kimlik fotokopisi vermedim ve daha sonraki aylarda hesabı çalınan kişilere de yardım edip zor durumda kalmalarının önüne geçtim. ama geçen sene aldığım hesaplardan birisi çalındı ve satan kişi hiç yardım etmedi. bunun gibi sen satacağın kişiyi memnun etmez önüne kriter falan koyarsan satamazsın satamadığın gibi ilerisi içinde eksi karma olur bu tür bir satış stratejisi. kimsenin kimseyi eleştirdiği yok biraz bilgi isteyince kimisi sinirleniyor akıllı olun diyor kimisi çıkıyor beni dolandırıcılıkla suçluyorsun diyor ama ortada net kanıt yok aşağıda theridon un printer konusu var iki cümle yazmış ama gerekli olan tüm bilgiler verilmiş elinde fatura olduğu, kargoyu kendisi karşılayacağı vb. bende yaklaşık 3 ay bir süredir almayı düşünüyorum ama başka şeylere öncelik verdiğim için daha almadım fiyatı ucuz görünce eğer beni memnun etseydi belki şimdiye almıştım ama satıcı bunu yapmak yerine kriterler falan koydu önüme ilginç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 azmo, public denicek herşeyi demiş. +1 sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Abi ne kadar gereksiz gitmissiniz adamin ustune. Parasizim su anda. Satilmazsa ben alirim bi kac hafta icinde. Ihtiyacim var lisansli bi sisteme evde kullanmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dworgian said: azmo, public denicek herşeyi demiş. +1 sadece abi azmo diyebiliyorsa sen baştan niye demedin şunuda bu kadar uzamış konu? iyice saçmalamaya başladınız istiyen istediğini satar kurallar içinde bize referans gösterin diye bir madde yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BaaL said: ...bakıp kaç senedir üye olduguna bakıp 100 tl için dolandırmayacağına kanaat geçirebiliyorsun.satıcıyı da tanımam etmem ama... kanaat geçirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 typo. getirmek olsun sen kırılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ç ile t typo hm peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar