Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 başlıkdanda anlaşılacagı üzere kutu dvd vs yok. 2 kişinin son anda satışa getirmesi sonucu fazladan 2 tane bulunmakta elimizde,aldıgım fiyata veriyorum. -Multilang. her dil paketi yüklenip kullanılabilinir. -illegal yoldan 1 den fazla pc ye yüklenip de microsoft dayı cakarsa blackliste alınır keyleriniz. -Onun dısında bişe yok işte bilen biliyo windows 7 nin en kodamanı -Windows 7 ultimate yükledikten sonra bu keyleri girerek aktivasyonu yapıyoruz,nerden indircem diyen olursa onuda hallederiz;) Fiyat: 1 lisans 60 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya da dur neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi tek olarak 400tl fln o 7 ultimate. 60 tl ye nasıl satıosun açıklarsan sevinirim http://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-7-ultimate-tr-dvd-glc-00294/productDetails.aspx?categoryid=139&productid=by1155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dworgian said: abi tek olarak 400tl fln o 7 ultimate. 60 tl ye nasıl satıosun açıklarsan sevinirim http://www.hepsiburada.com/microsoft-windows-7-ultimate-tr-dvd-glc-00294/productDetails.aspx?categoryid=139&productid=by1155 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ahaha yaz kış bögrü acık gezip,50 takla atıp milleti dolandırmaya çalışan uzakdogulu vatandaşlarımızla karıştırdın herhalde beni,7 senedir pati deyim alışveriş yaptıgım adamları toplasam su topige hepsi benden ne alıp sattıgını yazsa bi 3-4 sayfa tutar herhalde,şükür ne kimse tarafından dolandırıldım ne de ben alavere dalavere yaptım birisine patide şuana kadar.Yeri geldi adam ekran kartını yolladi begenirsen parayı yatır dedi,yeri geldi ben tanımadıgım ama eskilerden oldugunu bildigim adama 300 ytl gonderip hic de tırsmadan 1 hafta ürünü bekledim. Neyse konumuza dönecek olursak dedigim gibi 2 kişi 2 farklı keyi, gayette sorunsuz aktivite edilmiş şekilde kullanıyoruz,hatta ben windows 7 prof da yükseltme keyim var ulan diyerekten aktivasyonunu yapmıştım hiçbir sorunda çıkmadı. İlla kutusu orjinal dvd si kitapcigi zartu zurtu olsun diye 450 ytl verende kerizdir zaten kusura bakmasın. @Dworgian Bak bu kadar yazdım bana giydirdiklerini editlemişsin olmamış ama :) , Yazımı tam okumadınız galiba sadece lisans yazdım,o verdigin linkteki gibi kutusu dvd si vs i yok, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben baştan ağır giydirdim gibi geldi ondan editledim ama umrumda diil abi kaç senedir patide yazdığın fln. Sen sadece lisans 60tl edio kutu ve dvd yi 340tl ye geçiriolar diosan burda bi saçmalık var halen. Ve üzgünüm ama açıklaman tatmin edici diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 en iyisi sen nereden kaça aldım link göster. biz görelim hesaplayalım mantıklı gelsin o zaman alırım ben büyük ihtimal. sen göster diyorum çünkü "sadece lisans" olarak ve senin sattığın rakama yakın rakamla satan bi yer bulamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dwo sana bu banka işi iyi gelmedi hacı hakat. ya soy kurtul şu bankayı ya da burda dolandırcan mı artık bizi napcaksan yap hacı amca.ortama bi stress salma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi size ne? sana mantıklı geliosa almak istiosan alırsın. ben soruyorum. oem versiyonları bile (ki onlar da illegal) 119 usd fln. nasıl oluo merak ediorum ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 üslup şık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 alıntılıyarak gösterirmisin hangi sorum terbiesizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 valla açıklamamın seni tatmin edip etmemesinin zerre önemi yok benim için, patide kac senedir oldugumda gayet önemli,sadece benim için değil, patide birisine güvenmek için ne zamandır aktif olarak patide olduguna bakılır böylece o kişinin hakkında bilgi edinirsin sevgili newbie pati arkadaşım. Neyse güvenip alan cıkarsa alınır,alınmazsada illaki başka bi yerde alacak olan bulunur,neyse hadi ben yattım pai. edit: Ha birde şu an türkiyeden cok cok daha geride ve fakir bir ülkede yaşadıgım için,belki burdan ucuza falan bulmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayrıca ben tatmin olursam gerçekten almak isterim kız arkadaşıma hediye die. ama havaya da 60tl saçamam. arkadaşı da tanımıyorum. niye güvenim 7 yıldır burada yazıo die söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dark_Soul said: valla açıklamamın seni tatmin edip etmemesinin zerre önemi yok benim için, patide kac senedir oldugumda gayet önemli,sadece benim için değil, patide birisine güvenmek için ne zamandır aktif olarak patide olduguna bakılır böylece o kişinin hakkında bilgi edinirsin sevgili newbie pati arkadaşım. Neyse güvenip alan cıkarsa alınır,alınmazsada illaki başka bi yerde alacak olan bulunur,neyse hadi ben yattım pai bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 terbie newbie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 relax broz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 newbie? okthnxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 fo sho! edit : lancelion a itafen yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben bitek şeyi gerçekten anlamadım. belirtip gidicem. 7 senedir burda olabilir arkadaş ok. milyon satış da yapmış olabilir. ama benim tanıdığım ve referans olabilecek biri yoksa o adam benim için yabancıdır bu çok mu garip?(ha bu önemli değil kendi açımı aktarmaya çalışıyorum.) ve mesajlarım orda gidin okuyun. istediğim sadece bunun legal ve normal bi versiyon ultimate olduğunu bana gösterebilmesiydi. buna bu kadar atarlanıosanız üzgünüm ben de "ehe peki abiler" die cevaplayamıyorum. tabii ki alan çıkabilir tabiiki tanıyanlar vardır. onlara hayırlı olsun şimdiden. iyi satışlar bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bi sorun yok satışta, birbirinizi kırmadan tartışmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bir insanın arkadaşı nasıl windows aldırıp satışa getirebilir hani arkadaşların der bize wow al oynarız üçümüz sonra alırsın yok oynamaktan vazgeçtik biz der elinde kalır ama sen bize windows cd key al deyip sonra vaz geçtiklerini söylemek pek inandırıcı gelmiyor. ayrıca bu keylerin önceden kullanılıp kullanılmadığı nasıl anlaşılacak veya sen bunu önceden kaydettiysen burada sattıktan sonra başka yerde satmayacağın ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adam bana bile atarlandı. canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 PublicEnemy said: bir insanın arkadaşı nasıl windows aldırıp satışa getirebilir hani arkadaşların der bize wow al oynarız üçümüz sonra alırsın yok oynamaktan vazgeçtik biz der elinde kalır ama sen bize windows cd key al deyip sonra vaz geçtiklerini söylemek pek inandırıcı gelmiyor. ayrıca bu keylerin önceden kullanılıp kullanılmadığı nasıl anlaşılacak veya sen bunu önceden kaydettiysen burada sattıktan sonra başka yerde satmayacağın ne malum? sen ilk önce internet üzerinden alış veriş yapmayı öğren sonra gel de milletin satışına yorum yap. amma çok donanımhaber forumu kafalı insanlar sardı ya ikinci el bölümüne? internet'den alış veriş budur gençler, böyle yapılır, üslubu budur ; adam ürünü oldugu gibi tarif eder, begenirsen alırsın. begenmezsen, veyahut yalan söyledigini, ürünün öyle olamıyacağını düşürsen almazsın. adam da dolandırıcı olabilir, sen de dolandırıcı olabilirsin, karşılıklı güven işi bu. güvenemiyorsan bu alana girip kastırma bile insanları, insanların satışına alıcı olarak girenlerin beyninde şüphe oluşturma. "bir insanın arkadaşı nasıl windows aldırıp satışa getirebilir hani arkadaşların der bize wow al oynarız üçümüz sonra alırsın yok oynamaktan vazgeçtik biz der elinde kalır ama sen bize windows cd key al deyip sonra vaz geçtiklerini söylemek pek inandırıcı gelmiyor" deme .nası bir terbiyesizlik " sen dolandırıcısın" demek gelip adama. "ayrıca bu keylerin önceden kullanılıp kullanılmadığı nasıl anlaşılacak veya sen bunu önceden kaydettiysen burada sattıktan sonra başka yerde satmayacağın ne malum?" böyle düşünüyorsan daha niye uğraşıp yazıp ortam geriyosun bre insan. dellendim ya. lan bi dönüp bakın yaptığınıza "napıyorum lan ben" diyin de, bırakın allasen bu işleri.bir şey de satmıyorum uzun zamandır. koyduklarım da satılıyor. kolay kolay yorum da yazmıyorum ama dellendirdiniz artık. yaptıgınız şey ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayrıca evet 7 senedir burda olmasıdır referans noktası. gittigidiyor.com da buranın 10 katı dolandırıcılık dönüyor. ama donanımhaber.com da burdan da az dolandırıcılık, neden ? referanslarına bakıp kaç senedir üye olduguna bakıp 100 tl için dolandırmayacağına kanaat geçirebiliyorsun.satıcıyı da tanımam etmem ama, "ucuz etin yahnisi yenmez" kafasındasınız, cebinizde pahalısını alacak para da yok. gelip lak lak ediyorsunuz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar