Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet top - kro algoritmasi mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 herif epic ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 14-15-16-17-18-19 yaşındaki bebeler ve yerden bitme cırbağalar asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 reklam veya spama geçin. baya spam. spama geçin. küfür gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dogudakiler batidakilere top gibi bakiyor. dogu bati ayrimi olmasin arkadaslar ADFAFSDFA ABI BU NEDIR OLUCEM SIMDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.facebook.com/Mr.Psiqoo http://www.facebook.com/profile.php?id=1607306653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 türk milleti bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mark zuckerberg aslında bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Penthesilea said: http://www.facebook.com/Mr.Psiqoo http://www.facebook.com/profile.php?id=1607306653 abi ortaokul feysbuk profili kadar korkunç bişey yok. adam da kro falan da a 35k hayran var. 8 milyon kişiyle uğraşıyor. onun işi de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ne embesiller var ya abuk sabuk accountlar. İlkokul'daki kuzenim face account'u açtığında içimi korku kaplamıştı sonra bir baktım isim soyad düzgün abuk sabuk yazılar yok. Hoş ilkokulda olmasına rağmen mw2 oyun senaryosunu ezbere anlatıyo, zeki velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yani "faceye","facede","faceden" diyip, "batıdakiler doğululara kıro diyor" diyip, 'ben kıro diilim ülen' gazına gelip -> "doğulularda batılılara top diyo" dedikten sonra, "yapmayın böyle doğu batı ayrımı" diye toparlamaya çalışan. "facebook canımız sıkılınca giriyoruz ortam yapıyoruz" diyecek kadar boş olan. "facebook da 3-5 milyon kişiyle uğraşıyorum 8 aydır" diyen bi adam bile gelip ; "bizim insanımız mal" diyebiliyor ya harbiden yazık. ulan bizim insanımızın "mal" olan kısmı zaten sen ve senin gibiler denyo, daha neyi konusabiliyorsun hayret. insanın dünyası ufak olunca cidden herşey orda dönüp bitiyor sanıyor. çok güldüm ama oturup türkiyenin sosyo-kültürel durumu üzerine 10 sayfa yazı yazılabilir şu 5 dakikalık videodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 isterse face isterse föcü der ne farkeder? Şimdi telaffuzdan insanları kıro kategorisine koyarsak Türkiye'nin %98'i kıro çıkar. Adam en azından yapılan bazı salaklıkların farkına varmış kendi çemberinde yapmayın demiş. Ben direk safça baktım olaya, ehehhe böyle gırolar yoğmu dememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ha beni kıskanan varsa beni çekemeyen varsa tüm elektrik trafolarda çanak anten fabrikalarda götüne girsin. ben bunu söylüyorum. tamam. kusura bakmayın çok ağır konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Doğmak suç olsa en büyük suçlu güneş olurdu. Söz imbaymış ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 RİSPEKT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bloodjackal said: Doğmak suç olsa en büyük suçlu güneş olurdu. Söz imbaymış ahaha millet lafı anlasın diye de bekliyo 5-6 sn dfsksa SONLARA DOĞRU ATARA GİRİYO ADAM OLUN DİYE AHADSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 AHAHAHAHAAHH super yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Jahrein said: "adam açmış. amerikan piçi. ha belki gavatlık yapıyo ama iyi yapmış" AHAHAHA bu ne ya? AHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "yerden bitme cırbağalar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 said: ฿ყ ЦFцҜ ŇąžŁıČẵŊ abi süper vidio harbi haklısın helall .. bazı ....ları feys bozuyo.. aspdoakd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 asıl bombayı kaçırmışın said: қąfẳм ĸằdãя Ĝừžèlmĭšĭй İnş'da ßu qidişle Hiçç Gün Gecdikçe Coqalıyorlar :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 eleştri kabul etmiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet adam 4. video ve videoların konusu Yorum Yazmazsan Anan Baban Ölür Açıklaması .. Yorum Yazmazsan Ananda Babanda ÖLMEZ !! vs ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi tahtayı zaman geçirmek için yavaş silenler diye group var facebookta,ahaha. cidden yok artıque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 eleman son 1dk içinde ercik olmuş lan. atar yapıyo ercik modunda ahaha. o diil de ercik noldu lan görünmüyo bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar