Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook nedir_?

Buyse

Öne çıkan mesajlar

yani "faceye","facede","faceden" diyip, "batıdakiler doğululara kıro diyor" diyip, 'ben kıro diilim ülen' gazına gelip -> "doğulularda batılılara top diyo" dedikten sonra, "yapmayın böyle doğu batı ayrımı" diye toparlamaya çalışan. "facebook canımız sıkılınca giriyoruz ortam yapıyoruz" diyecek kadar boş olan. "facebook da 3-5 milyon kişiyle uğraşıyorum 8 aydır" diyen bi adam bile gelip ; "bizim insanımız mal" diyebiliyor ya harbiden yazık. ulan bizim insanımızın "mal" olan kısmı zaten sen ve senin gibiler denyo, daha neyi konusabiliyorsun hayret. insanın dünyası ufak olunca cidden herşey orda dönüp bitiyor sanıyor. çok güldüm ama oturup türkiyenin sosyo-kültürel durumu üzerine 10 sayfa yazı yazılabilir şu 5 dakikalık videodan.
Sosyal ağlarda paylaş

isterse face isterse föcü der ne farkeder? Şimdi telaffuzdan insanları kıro kategorisine koyarsak Türkiye'nin %98'i kıro çıkar. Adam en azından yapılan bazı salaklıkların farkına varmış kendi çemberinde yapmayın demiş. Ben direk safça baktım olaya, ehehhe böyle gırolar yoğmu dememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...