Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Of beyler birisini çok özeleseniz ve onu uzun süre görmeyecek olsanız nası üzülmemeye çalışırsınız offff of
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ne mi yaparım? valla kendime bi meşgale bulurum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Söz konusu değildir. Özlememeye çalışmak diye birşey yoktur, kafa dağıtmak vardır. Ama eninde sonunda tekrar aklına gelecektir. Bak ben gün sayıyorum mesela.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Özlemene bağlı olarak ona bir şekilde ulaşma isteğinde artacak (telefon, mesaj email vs) ve bu dürtünün sıklığıda artacaktır. Bence bu dürtüyü kontrol altına alıpta karşındakini sıkmamak en iyisi (çoğu zaman)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ya açmayın şöyle konular, bizim de var özlediklerimiz, her dakka hatırlatmayın be :) Edit: Yani açın tabi de..[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 25 Temmuz 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ya abilerim çok özür dilerim açtıgım için ama cidden en fazla telefonla konuşur webcam ile görebilirim yüzünü öyle diyim dokunamam sarılamam of of
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 diyorum öyle sık sık arayıpda fazla bunaltma bence onu ;) bırak oda seni özlesin...Böyle kavuşmanız daha anlamlı olur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 E ne kadar sürecek bu?[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Ardeth, 25 Temmuz 2004 18:44 tarihinde demiş ki: diyorum öyle sık sık arayıpda fazla bunaltma bence onu ;) bırak oda seni özlesin...Böyle kavuşmanız daha anlamlı olur. Sonra kavga çıkıyor çünkü.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Eh evet sayılır...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 sayılı gün çabuk geçer[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Alexi_Septimus, 25 Temmuz 2004 18:44 tarihinde demiş ki: E ne kadar sürecek bu? okul günleri yani o baska sehirde oturuo bende baska sehirde yaza girince ancak
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 1 yıl yani?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ölürüm üzüntüden :([signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 üzüntüden ölürmüsün?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Prawler, 25 Temmuz 2004 18:58 tarihinde demiş ki: 1 yıl yani? 1 yıl sayılırda Prawler sende ölmez misin üzüntüden?
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Sene içinde görüşürsünüz belki neyse boşver birini özleyebilmekte güzel bir duygu kıymetini bil bence tadını çıkar (bunu anlamadan önce hissetmen gerek...)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Amanın çok kötü. Geçmiş olsun. Hiçbi fikrim yok en kötüsü de nasıl kurtulucağın hakkında. Ama ne yaparsan yap içmeye başlama, çünkü başlarsan 1 sene boyunca her gün içersin, alkolik olursun eheh. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Prawler, 25 Temmuz 2004 19:05 tarihinde demiş ki: üzüntüden ölürmüsün? Evet. Allah muhafaza.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Merak etmeyin, ölünmüyor. Boğaz köprüsünü falan saymıyorum tabii ki.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ne yaparsan yap çözüm bulamazsın kusura bakma ama[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Eraq, 25 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Merak etmeyin, ölünmüyor. Boğaz köprüsünü falan saymıyorum tabii ki. Ölünmediğini nerden biliyorsun? Sevgine çok güveniyorsun belki de.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bir bulutsuzluk şarkısı'nda dediği gibi.. ben burda sen orda HASRET bitmez BÜYÜR SEVDA....:D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Temmuz 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ya beni unutursa o sene içinde??????
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bak o muhtemel başka birini bile bulabilir bulmayabilirde sana aşıksa büyük ihtimalle bulmaz herşeye hazırlıklı ol bence...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar