Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özlemene bağlı olarak ona bir şekilde ulaşma isteğinde artacak (telefon, mesaj email vs) ve bu dürtünün sıklığıda artacaktır. Bence bu dürtüyü kontrol altına alıpta karşındakini sıkmamak en iyisi (çoğu zaman)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ya açmayın şöyle konular, bizim de var özlediklerimiz, her dakka hatırlatmayın be :)

Edit: Yani açın tabi de..[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.

[Bu mesaj Eraq tarafından 25 Temmuz 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
diyorum öyle sık sık arayıpda fazla bunaltma bence onu ;) bırak oda seni özlesin...Böyle kavuşmanız daha anlamlı olur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 25 Temmuz 2004 18:44 tarihinde demiş ki:
diyorum öyle sık sık arayıpda fazla bunaltma bence onu ;) bırak oda seni özlesin...Böyle kavuşmanız daha anlamlı olur.

Sonra kavga çıkıyor çünkü.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Mesaj tarihi:
Eh evet sayılır...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Sene içinde görüşürsünüz belki neyse boşver birini özleyebilmekte güzel bir duygu kıymetini bil bence tadını çıkar (bunu anlamadan önce hissetmen gerek...)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Amanın çok kötü. Geçmiş olsun.

Hiçbi fikrim yok en kötüsü de nasıl kurtulucağın hakkında. Ama ne yaparsan yap içmeye başlama, çünkü başlarsan 1 sene boyunca her gün içersin, alkolik olursun eheh. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
ne yaparsan yap çözüm bulamazsın kusura bakma ama[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Mesaj tarihi:
said:
Eraq, 25 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
Merak etmeyin, ölünmüyor.
Boğaz köprüsünü falan saymıyorum tabii ki.

Ölünmediğini nerden biliyorsun? Sevgine çok güveniyorsun belki de.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
bak o muhtemel başka birini bile bulabilir bulmayabilirde sana aşıksa büyük ihtimalle bulmaz herşeye hazırlıklı ol bence...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...