b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 AYPODUM KAYBOLDU! abim yaklaşık 1 ay önce kulaklığımı alıp ipodu bi yere koydu ben de kulaklığı yok diye hiç tenezzül etmedim uzun süre. zaten tatildik matildik geziyoduk tozuyoduk. geçen gün abim kulaklığımı getirdi ve okul açıldı. o sabah okula giderken dedim ki "hadi hacı aypoda kavuşalım" sonra bi baktım yok. günlerdir arıyorum yok! NERDE LAN AYPODUM! bugün bostancıdan sarıyere gittim sonra da sarıyerden bostancıya döndüm. ipodla süper geliodu yol. şimdi sinir krizi geçirdim. minibüs müziği dinledim :( beni dağa kaldırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Nereye bıraktıysan oradadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 benim ipodumun üstünden araba gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Abilify said: Nereye bıraktıysan oradadır. vurarım. yeminlen vurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Denn said: benim ipodumun üstünden araba gecti. laptopumun üstünden otobüs geçti, beat it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Lancelion said: Denn said: benim ipodumun üstünden araba gecti. laptopumun üstünden otobüs geçti, beat it. ipodum kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Lancelion said: Denn said: benim ipodumun üstünden araba gecti. laptopumun üstünden otobüs geçti, beat it. benim ayagimin uzerinden gecti just beat it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Lancelion said: Denn said: benim ipodumun üstünden araba gecti. laptopumun üstünden otobüs geçti, beat it. konu ipod ama fdghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yenisini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 acaba çalındı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abvblizzard said: yenisini al o başkaydı onun yerini tutamaz. biz onla nerelere gittik. neler yaptık neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 iyi olmuş bulamazsın inşallah bulursan da ekranı çizilsin,bozulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 geçince bişeyin kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aaa senin ipod da gps vericisi yokmuydu. 3. nesilmiş demek yazık :S şaka bi yana geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kardeşin varsa ipod vs gibi cihazları unut. Zimmetliyorlar hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 b1vRiP said: acaba çalındı mı ya? eve gelen arkadaşın yürütmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kötü oldum lan:S benimki gitse oturur ağlardım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yalnız ne kaybettiysem böyle gitmiştir ha, bırakırsın 1 ay bi köşeye kullanmıyorken, yokolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 büyük geçmiş olsun laptopum ve fotoğraf makinemden sonra kaybedersem en çok üzüleceğim üçüncü şey ipodumdur heralde, canlarım benim snıf sahip olduğun şeyler bir süre sonra sana sahip oluyorlar ama yapcak bişi yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Pederin şirketin arabası da sevkiyat yaparken şarampole yuvarlandı.Ipod'umu kaybetsem ayar olurdum ama salla alırsın yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 az tyler durden olun, ipodmuş laptopmuş bunlar yalan uyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dworgian said: aaa senin ipod da gps vericisi yokmuydu. 3. nesilmiş demek yazık :S şaka bi yana geçmiş olsun 3. nesil en yenisi degilmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayazağada ipod çaldırmıştım ben de of hem de abimin hediyesiydi ne koymuştu buna üzülirken 1 ay sonra telefonumu da çaldırmıştım aynı otobüste o gün bu gündür montun dış ceplerinde bişi taşımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 münübüs müüzüüü iyidir sdsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar