DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tam 8 saat sonra abiturun ilk sınavı olan 5 saat süren almancaya giricem notlarım 7 filan olmasına ragmen daha almancaya çalışmadım içimde g.te giricek gibi bi his var ama aslında girmeyebilir gibi de çok ters çalısmadıgım bi iki yer var simdi onlara bakıcam HEDEF 2.3 ! hadi bakalım burdan bildiririm arada girdikçe daha 4 sınav var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 küçüklüğümden beri almancaya kılım 4 lanet sene gördüm ama nasıl şartlandıysam çok çok çok az hatırlıyorum.. çalışmadığın için şemsiye açılmaz inşallah diorum. Yinede geçersin inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şu üstteki postun aynısı durum. 4 sene gördüm. ih bin zıvölf yare ald mı ne öyle bişi hatırlıyorum 12 yaşındaymışım. bide ih şıpile gitar ih şipile fusbal. bide şıvaynşıtayger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Off almanca KOL GİBİydi pfff 5 filan alicam sanirim cok moralim bozuldu en az 2 puan daha ustunde bisey almayi planliyodum da salak bi almanya basbakaninin konusmasini vermisler 2 saat boyunca kelime bakip text i anlamaya calistim ki onu da 55. satirdan itibaren biraktim daha 20 satir varken kalan analiz de ozet de sadece ilk 55 satirdan erorterung(argumentative essay) gerekiyomus son soru icin ama ben sadece belirli bir kalip olmadan sacma sapan yorum yaptim oooof of cok kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 20 üzerinden 5 pek iyi olmasa gerek O_o şemsiyen açılır gibi :) ps:20 üzerinden sizinde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şemsiyene tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yea diyodum ben sana abitur kol gibi diyince inanmiyordunuz =P ayrica trdeki daha kolay tabi ama, calismazsan gecemezsin tabi ki yavrucum. olsun kisfmet! artik münih tu'yu filan biragh, ortalamasiz alan yerlere basvurursun. hala sansin var üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 wastyrx said: 20 üzerinden 5 pek iyi olmasa gerek O_o şemsiyen açılır gibi :) ps:20 üzerinden sizinde dimi? 15. 5 sinir. 5in altinda kalirsan, kalmis sayiliyorsun. yani almanlar kalinca sen de kalmis sayiliy.....ohshit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hmm belçikada 20ydi Almanyada daha kötü gibi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yok 5in altında alınca kalmıs sayılmıyosun digerleri yüksek olursa toparlarsın ki yüksek olucak digerlerinin hepsi 2 haneli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 alala sizde degisikmis. sözlülere giriyorsun bizde 5'in altina düstügün dersten. anca öyle toparliyabiliyorsun. 2 tane 5 in olunca sinava giremiyorsun bile falan. tabi biz de 2 dil sart, ing. + fr falan ama neeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya bırak bu işleri vanil beni sözlüye almazlar umarım 5 gelirse vornote 7 gibi bişey 2 not düşmüş yazıktır sözlüye girsin bu filan derlerse bana yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 endnote 6 üzerinden diger notların 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 KUH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ağbi of var ya nasıl girdi belli degil 2 tane text geldi biri kursprosa (parabel şeyinde) die grüne krawatte diye digeri de roman herzog un bir konusması medya hakkında herzog un konusmasındaki bilmedigim kelimeler diger hikayenin kelime sayısına eşitti zaten dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 heralde calisilir, dil sinavi diyip gecerseniz böyle göte gelirsiniz iste. burda min. 15 sayfa yazdiriyolar sinavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben almanyaya ilk geldigim sene siniftaki alemanlari gecmistim ne diyosun ooooooooooooooooolm! ama cidden gectim. allah belami versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BELA OKUMA LAN ALMANCI! !! ya almancaya biraz bakındım da zaten benim geçen seneki vornotelerim 11/1 -> 5 11/2 -> 4 12/1 -> 8 şeklindeydi dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi sorry sen tembelsin biraz. maillerini bile zamaninda bana attirmaya calisiyodun. ben yazmadim mi lan basvurulari alala. onlari bile kendin yazamadiysan, abitur sinavinda yatman normal schatzi. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 NİLCİĞİM şey yanlız şu abiturlar bitince mayıs ortasında dogru basvuru maillerimi kontrol etçen mi? <33333 çok saol ehhehe bi de birden çok üniye basvurabiliyo muyuz? sonra ikisinden de onay gelirse mesela digerine seni sevmedim digerine gidiyorum denir mi? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Jahrein said: yalnız benden 2nize de abi tavsiyesi :D abitur mabitur yapın ama ne bok yerseniz yiyin almanyada üniye'ye gitmeyin! yapmayın! ciddi diyorum gerçi ben uni leipzig'deyim. almanyanın 2. en eski avrupanın ilk 20sinde bi uni ama yine de yapmayın. adamın bi tarafındna kan alıyolar en kötü tum elektrotechnik e gitçem de o freifach oldugu için orda çift şırıngayla alırlar sanırsam aachen makina düşünüyorum olmadı mannheim mechatronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BAAAAKARIZ. tabi ki basvurabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Jahrein said: aa bildiin noob lan bu ahahah öyle deme ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 vaniLLe said: BAAAAKARIZ. tabi ki basvurabiliyosun. oley o/ OLEY o/ simdi tabiki dedin de türk sistemi o şekilde degil biliyosun birine basvurdun mu kabul edilirsen seve seve gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 OHAAA kötüymüş yanlız peki bişey sorucam diyelim ki bi dönem 1 yada 2 dersten kaldık noluyo nası toparlanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar