Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Regionda Spawnlarin Kaybolmasi

wolcano

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar 2 sey dikkatimi cekti ve size danişiyim dedim.
1.Axis ile teleport oldugumda Bazi yerlerde Spawnlari Goremiyorum.
2..Goname somya dedigim de de ise spawn a isimle gittigimde hersey normal.

bunlarin nedeni nedir acaba merak ettim.Bunlari önleme yolunu bilmiyorum bilen bir arkadaşim aciklayici bir sekilde anlatabilirmi acaba.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Giditorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya .gm komutu acik ilk olarak spawn koydumgum yerlere gidiyorum .goname ile sonra axisle teleportla gittigimde bazi yerlerde var bazi yerlerde ise gozukmuyor. .Allshow dedigimde ise normal .goname shire ( örnektir ) dedigimde de gozukuyor.Olayi kavrayamadim daha axisle alakali bir sorunmu.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Giditorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]
Sosyal ağlarda paylaş

inceleye medim bilmiyom axisi tam olrak sade spawn koymasini iteleri koymasini axis ayarlarini bilmiyorum nasil olcak o iş onuda 1 anlatirmisin onuda ögrenem en azindan.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

tamam anladim denedigimde oluyordu nese başaramsam yine sorarim ayip değilya cok saolun.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...