Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Regionda Spawnlarin Kaybolmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar 2 sey dikkatimi cekti ve size danişiyim dedim.
1.Axis ile teleport oldugumda Bazi yerlerde Spawnlari Goremiyorum.
2..Goname somya dedigim de de ise spawn a isimle gittigimde hersey normal.

bunlarin nedeni nedir acaba merak ettim.Bunlari önleme yolunu bilmiyorum bilen bir arkadaşim aciklayici bir sekilde anlatabilirmi acaba.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Giditorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]
Mesaj tarihi:
axisle bazen mapplane değiştiriyorsun ve spawn olmayan mapplane e gidiyorsun mesela oyunda iki tane mapplane var mapplane 0 ve mapplane 1 olması lazım feluccia ve trammel olayını yapabilirsin bu özelliği kullanarak.
Mesaj tarihi:
ya .gm komutu acik ilk olarak spawn koydumgum yerlere gidiyorum .goname ile sonra axisle teleportla gittigimde bazi yerlerde var bazi yerlerde ise gozukmuyor. .Allshow dedigimde ise normal .goname shire ( örnektir ) dedigimde de gozukuyor.Olayi kavrayamadim daha axisle alakali bir sorunmu.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Giditorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]
Mesaj tarihi:
inceleye medim bilmiyom axisi tam olrak sade spawn koymasini iteleri koymasini axis ayarlarini bilmiyorum nasil olcak o iş onuda 1 anlatirmisin onuda ögrenem en azindan.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
bak şimdi sen oyuna gir ve minoc a git orda .where yaz kordinatları bi yere yaz sonra .go o yazdığın kordinatları sonuna .0 ekleyerek yaz ve nereye gittiğine bak aynı yerdemisin yoksa minoc un diğer boyutundamı
Mesaj tarihi:
tamam anladim denedigimde oluyordu nese başaramsam yine sorarim ayip değilya cok saolun.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
  • Yeni Oluştur...