Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim? hiiic sanmiyorum, surada kimsenin o kadar koru korune hareket edebildigini sanmiyorum, ama iste nette fikir belirtmeye gelince hepimiz bi gurluyoruz estiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim? hiiic sanmiyorum, surada kimsenin o kadar koru korune hareket edebildigini sanmiyorum, ama iste nette fikir belirtmeye gelince hepimiz bi gurluyoruz estiriyoruz. tatlıya bağlandı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: iste bunlara sen karar veremezsin! Azmodai said: bunlara sen karar veremezsin! Azmodai said: sen karar veremezsin! Azmodai said: karar veremezsin! Azmodai said: veremezsin! Azmodai said: ! Azmodai said: ! Azmodai said: ! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Kaede said: akıllı adam boş filme gidip boş boş gülmez hadi ordan hah di mi? bunu diyorum, yoksa ONLAR GERİZEKALI ölsün falan dediklerim de var tabi de. Neyse daha önceden de adım faşist e çıkmıştı, daha fazla devam etmeyip işime döneceğim beyler üzgünüm. BU ARADA ELİTİSM FTW Azmo üzgünüm ama bu böyle biline, konuşmak zorunda değiliz. :D su forumun en elit adamlarindan biriyim ayrica (buram buram klas kokuyorum, gelecegim 2 km oteden belli olur, surda taniyan herkes onaylar) ve onyargiya karsiyim. derdim budur. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim. Şurası tartışılır. Ama, elitistim yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 paspatur said: Azmodai said: o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim? hiiic sanmiyorum, surada kimsenin o kadar koru korune hareket edebildigini sanmiyorum, ama iste nette fikir belirtmeye gelince hepimiz bi gurluyoruz estiriyoruz. tatlıya bağlandı:) kavga yoktu ki arkadasim. internette tartismaya girmisiz. zaten taraflarin ikna olmayaagi bastan belli, ama iste... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "Tatar Ramazan" said: Bugün Kemal Sunal gibi bir adamın masum komedilerinde söylediği eşşolueşşek lafı pedagog ve psikologlarca uygun bulunmayıp bipleniyorsa, tümü baştan sona ayılık olan konusuz bir filme elbet laf gelir aklı başında insanlardan, herşey para değil bu hayatta. O bipleyenler şuursuz zaten sorun onlarda. Paticikteki herkes bipsiz izlemiştir onları, herkes mi bozuk? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gençlik enerjiyi nereye harcamayı bilmiyor işte. bi sevişse böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Azmodai said: o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim. Şurası tartışılır. Ama, elitistim yapacak bir şey yok. yanlis anlasilmasin, arkasindan hic sanmiyorum dedim malum, sparki da az cok tanirim hondan surdan burdan, mantiksiz, luzumsuzca konusan bi adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ha feci bi egosu var, HoN da cok iyi oldugunu iddia ediyor falan ama bir cok insan aslinda kotu oynadigini, sadece farm yapabildigini iddia ediyor. ben bi kere oynadim karsisinda, karisamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: paspatur said: Azmodai said: o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim? hiiic sanmiyorum, surada kimsenin o kadar koru korune hareket edebildigini sanmiyorum, ama iste nette fikir belirtmeye gelince hepimiz bi gurluyoruz estiriyoruz. tatlıya bağlandı:) kavga yoktu ki arkadasim. internette tartismaya girmisiz. zaten taraflarin ikna olmayaagi bastan belli, ama iste... :/ Herkesin görüşü belli sonuçta, kimse kimseninkini değiştirmeye çalışmıyor, sadece belirtiyor sıkıntısını. Ama tabii ki internet ortamında tartışıyorsun belirli bir seviyeyi korumak mecburiyetindesin. Gerçek hayatta ben Emir ile bir kafede bu muhabbete girmiş olsam kalkar giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oyuncu olarak baya kötü spark. o yüzden kaçtı kalmadı lan party de mesela kimse görmesin ne kadar kötü olduğunu diye yada mekan çok dar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 olm sen gidip sağda solda viral marketingine devam etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Azmodai said: paspatur said: Azmodai said: o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim? hiiic sanmiyorum, surada kimsenin o kadar koru korune hareket edebildigini sanmiyorum, ama iste nette fikir belirtmeye gelince hepimiz bi gurluyoruz estiriyoruz. tatlıya bağlandı:) kavga yoktu ki arkadasim. internette tartismaya girmisiz. zaten taraflarin ikna olmayaagi bastan belli, ama iste... :/ Herkesin görüşü belli sonuçta, kimse kimseninkini değiştirmeye çalışmıyor, sadece belirtiyor sıkıntısını. Ama tabii ki internet ortamında tartışıyorsun belirli bir seviyeyi korumak mecburiyetindesin. Gerçek hayatta ben Emir ile bir kafede bu muhabbete girmiş olsam kalkar giderdim. bak hala kizistiriyorsun ortami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sana mı sorcam dübük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 video açılmıyo iş yerinde, ne koydun, bana mı dedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 leave şahan alone videosu koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kalbimi khırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Benimle peynir ve şarap tüketerek Fransız Yeni Dalga akımından bir film seyretmeye ne dersin QoS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: leave şahan alone videosu koydum. valla su anda yatiyla geziyordur kibris sahillerinde, kendi kendini yalniz birakabiliyor adam sdhfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: leave şahan alone videosu koydum. evde izleyim dersen cidden aç kalırsın söyleyeyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Cumartesi içicez ama param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: Benimle peynir ve şarap tüketerek Fransız Yeni Dalga akımından bir film seyretmeye ne dersin QoS? ben de istiyorum. Ama sarap hakiki bordeux 1879 olsun, malum klasim bunu hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: Cumartesi içicez ama param yok. Emircim param yok diyorum, Cumartesi de olmaz direkt Şirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar