Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

QueenofSpades said:

Kaede said:

akıllı adam boş filme gidip boş boş gülmez
hadi ordan

hah di mi? bunu diyorum, yoksa ONLAR GERİZEKALI ölsün falan dediklerim de var tabi de. Neyse daha önceden de adım faşist e çıkmıştı, daha fazla devam etmeyip işime döneceğim beyler üzgünüm.

BU ARADA ELİTİSM FTW Azmo üzgünüm ama bu böyle biline, konuşmak zorunda değiliz. :D

su forumun en elit adamlarindan biriyim ayrica (buram buram klas kokuyorum, gelecegim 2 km oteden belli olur, surda taniyan herkes onaylar) ve onyargiya karsiyim. derdim budur. sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Azmodai said:

o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim?

hiiic sanmiyorum, surada kimsenin o kadar koru korune hareket edebildigini sanmiyorum, ama iste nette fikir belirtmeye gelince hepimiz bi gurluyoruz estiriyoruz.

tatlıya bağlandı:)

kavga yoktu ki arkadasim. internette tartismaya girmisiz. zaten taraflarin ikna olmayaagi bastan belli, ama iste... :/
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Bugün Kemal Sunal gibi bir adamın masum komedilerinde söylediği eşşolueşşek lafı pedagog ve psikologlarca uygun bulunmayıp bipleniyorsa, tümü baştan sona ayılık olan konusuz bir filme elbet laf gelir aklı başında insanlardan, herşey para değil bu hayatta.

O bipleyenler şuursuz zaten sorun onlarda. Paticikteki herkes bipsiz izlemiştir onları, herkes mi bozuk? =D
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Azmodai said:

o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim.

Şurası tartışılır.

Ama, elitistim yapacak bir şey yok.

yanlis anlasilmasin, arkasindan hic sanmiyorum dedim malum, sparki da az cok tanirim hondan surdan burdan, mantiksiz, luzumsuzca konusan bi adam degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

paspatur said:

Azmodai said:

o zaman onyargili ve toleransi olmayan birisin, farkli goruslere de saygin yok sanirim?

hiiic sanmiyorum, surada kimsenin o kadar koru korune hareket edebildigini sanmiyorum, ama iste nette fikir belirtmeye gelince hepimiz bi gurluyoruz estiriyoruz.

kavga yoktu ki arkadasim. internette tartismaya girmisiz. zaten taraflarin ikna olmayaagi bastan belli, ama iste... :/

Herkesin görüşü belli sonuçta, kimse kimseninkini değiştirmeye çalışmıyor, sadece belirtiyor sıkıntısını. Ama tabii ki internet ortamında tartışıyorsun belirli bir seviyeyi korumak mecburiyetindesin. Gerçek hayatta ben Emir ile bir kafede bu muhabbete girmiş olsam kalkar giderdim.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Azmodai said:

paspatur said:

Azmodai said:

Herkesin görüşü belli sonuçta, kimse kimseninkini değiştirmeye çalışmıyor, sadece belirtiyor sıkıntısını. Ama tabii ki internet ortamında tartışıyorsun belirli bir seviyeyi korumak mecburiyetindesin. Gerçek hayatta ben Emir ile bir kafede bu muhabbete girmiş olsam kalkar giderdim.

bak hala kizistiriyorsun ortami.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...