Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

israrla filmi seven 4 milyon insana aptal diyorsun yani? Izleyen insanlar salaktir diyorsun cunku senin zevkine uymuyorlar, ve basit gordugun bir filmi seviyorlar?

kendinde boyle bir hak bulabilmek uzucu, ve bahsi gectigim, cevremde bir cok seven ve akilli insanla keske ortam olsa da seni oturtup konusturabilsem.

burada karsi ciktigim genel fikir onyargi, ve buram buram koktu buralarda. yaziktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Smoke said:

iyi de bu şekilde sen kendi düşünceni "genç arkadaşlara" empoze etmeye çalışıyorsun... di mi?

Kimsenin kendisini izledigi filme dayanarak daha ustun gorup, birini tanimadan etmeden "akilsiz" sinifina koymasi dogru degildir, uzgunum. Sen genelleme bir filitreyle koskoca bir grup insani bir kefeye koyup asagiliyorsan yanlistir, bu da benim dusuncem degildir, gayet ortada bisidir.

Ben aşağılmaktan çok insanların zevkleri bu kadar bayağılaştığı için üzülüyorum. Cidden üzülüyorum, bunlara gülmemeli fikrini sonuna kadar savunurum. Ama aptalsınız demedim, sadece anlayamıyorum yani buna nasıl gülebiliyor insanlar diye? Sinirleniyorum üzüntüden sonra da.
Sosyal ağlarda paylaş

haa bak o farkli. Ben de anlamiyorum cunku, malum komik degil. Zamaninda cok oturtup izlettirdiler tanidik olunca ama kendilerine de dedim, komik degil.

Burada ama benim tepki gosterdigim yer akilli insanlar falan yazdigimda boldla secilip "lol, sesli guldum" turu yorumlar yapman (mesela). Insanlarin zevki bu demekki, yani seviyorlar iste bos bos gulmeyi. Mr. Bean'i de sevenler var sevmeyenler var... kimse kimseye empoze edemez, lol nesine guluyorlar dersin gecersin.

ama burada bazi arkadaslarin yazdigi gibi alenen akilli degil bu insanlar turu bir yaklasim gordukce kiziyorum, af buyrun.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

israrla filmi seven 4 milyon insana aptal diyorsun yani? Izleyen insanlar salaktir diyorsun cunku senin zevkine uymuyorlar, ve basit gordugun bir filmi seviyorlar?

kendinde boyle bir hak bulabilmek uzucu, ve bahsi gectigim, cevremde bir cok seven ve akilli insanla keske ortam olsa da seni oturtup konusturabilsem.

burada karsi ciktigim genel fikir onyargi, ve buram buram koktu buralarda. yaziktir.

filmi izledikleri ve beğendikleri için salak demiyorum tabiki.

okumadıkları için salak diyorum
araştırmadıkları için salak diyorum
çalışmadıkları için salak diyorum
elindekiyle yetinmeye bayıldıkları için salak diyorum
sorgulamadığı için salak diyorum

yoksa Rİ I 'i benimde beğendiğimi söylğyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzgünüm ama ANLAMIYORUM ve ANLAMAYACAĞIM. Gitmeyin abi cidden gitmeyin, tamam Şahan'ın yanında çalışanlar bu işten ekmek yiyor da, başka bir şeyden yesinler, ya da gelsinler ben vereyim ekmek paralarını allasen. Tamam daha çok film çekilmesine katkıda bulunuyor gişe rekoru da, bulunmasın abi, az ve öz film çekilsin. BU KADAR UCUZ ŞEYLERE GÜLMEYELİM. Bu Hanzo tiplemelerinden daha iyisini hak ediyoru bu millet ya, kanser olucam hay allaam.
Sosyal ağlarda paylaş

iste bunlara sen karar veremezsin! Okumadiklarini nerden biliyorsun? Arastirmadiklarini nerden biliyorsun?

kaldi ki recep ivedik gibi bos bir durum komedisinin NESINI arastiracaksin yahu? Allah askina?

Herif bos bir film cekmis skeclerden olusan, dusunceye ihtiyac olmadan sirf insanlar oturup gulsun diye. Gul veya gulme.

Hayir ozur dilerim aliniyorum cunku seven ve saygi duydugum insanlar var cevremde (Sizin de vardir belki), ama adamlarin arada bir beyinlerini kapatip sacma sapan durumlara gulmeye hakki yok mu akilsizlik damgasi yemeden?

Sahan bir sanatci, skeclerinde sosyal tespitler olaganustu, yok boyle akil diyen mi var? Bir umut sarikaya karikaturundeki gibi tespitleri gordukce HEYT BE diyen mi var?

adam bos film cekiyor ve amac gidip bos bos gulmek. Bu tur film yabanci sinemada da cok karsimiza cikiyor, ha butceler farkli, komedi anlayisi farkli ama durum budur.

Recep ivedik turu insanlar toplumda var, fazlacana var ve insanlar bu adama bakip gulup tassak gecerek egleniyorlar iste bos bos.

neyse bas aptal benim zaten, bugun yine ispatladim boyle amacsiz bir internet tatismasina girerek. Her seferinde kendime kizip "bidaha asla" desem de tavuk gotu misali yapiyorum, artik yapmayacam ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

akıllı adam boş filme gidip boş boş gülmez
hadi ordan

hah di mi? bunu diyorum, yoksa ONLAR GERİZEKALI ölsün falan dediklerim de var tabi de. Neyse daha önceden de adım faşist e çıkmıştı, daha fazla devam etmeyip işime döneceğim beyler üzgünüm.

BU ARADA ELİTİSM FTW Azmo üzgünüm ama bu böyle biline, konuşmak zorunda değiliz. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...