Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 İyi aksamlar itunes den oyun satin alicamfakat tr kredi karti no su kabul edilmiyor telimde jb de yok paramizla rezil oluyoruz :p Kusura bakmayin aradim ama tam bilgiyi bulmayi beceremedim iyi aksamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hesabını türkiye olarak aç, country olarak turkey seç. oradaki programları alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Hyr anlamadiniz sanirim ben mesela top 25 programlari satin alamiyorum itunes tr yi desteklemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 tr'yi desteklemiyor ne? store'dan bahsediyosun sen. ama kredi kartı numaranla ülkenin bir alakası yok. alabiliyosun yani oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o top25 türkiye top25 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Aaaa tamam cok tesekur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 gereksiz bir topic olduğu ve konuyu açan da cevap alabildiği için kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar