snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 başım ağrıyor sabah kalktığımda ağrıyor yani dinç kalkamıorum , bu sabah göz çevrem de şişmişti yani şaşırdım bende, tüm gün gene ağrıdı, ağrı kesici de almadım genelde kullanmıorum, gidip alsam iyi olucak sanırım çok kötü başım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ev nemli mi? Ev arkadaşım evin içine asardı çamaşırları, dayak yemiş gibi kalkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aslında nemli değil çünkü çamaşırları diğer odada kurutuyorum, kullandığım odada da klima çalışıor nem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cinsiyet ney pms olabilir dişi isen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sinüzit olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 az su iciyorsan olabilir. + gözlerin bozulmus olabilir, kullaniyosan da numarasi artmistir falan. cok feci oluyor gözden kaynaklanan bas agrisi. bi ara bana da olmustu, nörolojiden randevu bile almistim. sonradan caktim tabi gözlerden kaynaklanabilcegini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pms ne demek bilmiyorum. ben lens takıorum öyle kozmetik amaçlı, gözüm bozuk değildi yani. ama bozulmuş olabilir mi ki? bak o aklıma gelmedi hiç. ona baktırim ben bi de. pms ne acaba bi de ona takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ams si de var dms si de var hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dworgian okudum doğru yazmışlar aynısı :D senin kız ark.ın baya şanslı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 susuzluktan oluyor, eger bi hastaligin yoksa. icki ictikten sonraki sabah bas agrısı vs hepsi susuzluktandır mesela. bol bol su icin agrı magrı kalmaz. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 3 bardak su içtim hemen. inş. işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dms berbat bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 diş ağrısı da olabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ikisini de hiç çekmedim :) daha da diş ağrısı çekmem umarım edik: yok be bir daha düşündüm de pms'i biz sizden çok çekiyoruz.hormon mormon ayağına siz zaten farkında değilsiniz bize yaptıklarınızın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar