Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 müzik diye klasör açtım, içine bikaç bişey attım sonra filmler oyunlar diye ayrı klasörlere bişeyler atıyodum. sonra müzik klasörüne gireyim derken, hata almaya başladım, biçimlendirmen gerek dedi bi ara, explorer falan kitleniyor böyle. scandisk yaptım, müzik klasörü kaybolmuş. boyut olarak duruyor, ama kendisi yok şu an. içerideki tüm verinin boyutunu harddiski sağ tıklayıp gördüğüm doluluk birbirini tutmuyor. alalı 3-4 gün oldu, bad sector müdür nedir, nasıl öğrenebilirim bunu? döngüsel hede hödö de dedi çünkü. bi program şunu diyor http://img19.imageshack.us/img19/3104/asdasdzj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 scandisc yap. Bozuk sektor varsa geri götür aldığın yere. Hatta scandisk yapmana gerek yok, direk geri götür, bozuk disk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 feedback time! evet, vatan bilgisayara dün gece 9 gibi geri verdim. adam hangi programlarla bad sector bulduğumu sordu, söyledim. bugün için 12de aramamı söylediler. aradım. gel yenisini al dediler. gittim aldım. teşekkürler vatan bilgisayar, dak yu wd. motorhead dvdleri gitti lan 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar