Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Selamlar işin içinden çıkamadım sormak istedim =) Şimdi 2 tür paketimiz var ve kullanıcı satın alıcağı zaman seçimlerine göre bi div'e toplatmam lazım. Örnek; Paket 1 Paket 2 Paket 3 Paket2 1 Paket2 2 Paket2 3 0 Şimdi burda görüldüğü gibi 2 adet seçim yapabiliyorlar. Ben bunları seçimlere göre toplatıp göstermem gerekli bunu nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 javascript'le yapmaya calisiyorsan ugrasmak yerine jquery'yle hasir nesir olmani tavsiye ederim. 1-2 saat ayirirsan bu dahil pek cok islemi cook rahat yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Asıl sorum jquery zaten =) Javascript pek bilmiyorum genelde jquery ile çalışıyorum ama toplama işlemi kolayda bu dediğim olayı çözemedim arama yaptım bununla alakalı hariç her türlü konu çıktı karşıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 $(":input").serializeArray() ile array elde edip onu işleyebilirsin diye biliyorum sırayla hop ve hop2 nin değerlerini atıyor olmalı hatta 0 ve 1 indexleri emin değilim ama ben de yeni başladım jquery kullanmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yok ya beceremedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 http://api.jquery.com/serialize/ ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 .attr() daha mantikli degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 onclick e bi fonksiyon koysan, o fonksiyonu kullanarak toplasan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 $(document).ready(function(){ $(".hepsi").click(function () { $('#toplamfiyat').html($(".k:checked").attr('fiyat')+$(".k2:checked").attr('fiyat')); }); }); Çok yaklaştım gibime geliyo ama oturtamadım bi türlü, yanyana yazıyo hep rakamları deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mum_Chamber said: .attr() daha mantikli degil mi? ne bileyim serialize'yi görünce üstteki postta googleda "serialize jquery" diye arattım ilk çıkan linki koydum açıkcası yapılmak istenileni tam olarak anlamadım : ) edit: şu anda zaten 100 kere anlatsanız da anlamam çok yorgunum vallaha film koyup yatacam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 $(".k:checked").attr('fiyat') bu değer ile, $(".k2:checked").attr('fiyat') bu değeri toplamak istiyorum ama yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 attr('fiyat') yerine attr('value') demen gerekmiyor mu hatta direk .val() demen daha tercih edilen kullanılma şekli sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yok o şekilde kullanmıyorum. şeklinde kullandıgım için öyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o senin eklediğin attributelara her browser ulaşamayabilir diye biliyorum ama ben öyle yapacağına onları hidden inputlarda tutman daha doğru gibi edit: toplama işlemlerinde de parseInt()'i kullanmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hah gözünü seveyim ya parseInt()+parseInt() yapmak gerekiyomuş şimdi oldu. O değer mevzusunu chrome ve firefox görüyo sadece ama jquery içinden değeri çekebildiği için bi sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ahah cok ii lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 of yanlis yere atmisim mesaji cok sacma olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hahah ben de ne oluyo dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 aynı sorun bende de var. Ben para birimlerini toplamak istiyorum. 1.000,00 + 2.000,00 gibi ParseInt kullanıyorum olmuyor noktaları yok sayıyor. ParseFloat kullanırsamda virgülleri almıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1.000,00 gibi bir tip currency oluyor javascriptte sanırım currency veritipi yok. ,'e göre ayıracaksın $1.000 + 00 cent gibi. sonra dolarlarla centleri toplayacaksın sonra birleştireceksin. Tek fonksiyonluk iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 deniyorum :) noktalı ve virgüllü olanları ayırdım 100.000,00 cıktı (100.000) + (00) şimdi tek tek toplayıp bunları birleştiriyorum. tşk ederim çözüme kavuşacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 var Para = document.getElementById('Ahmet').value var dize = new Array(); dize = Para.split(','); document.write(dize[0]); document.write(dize[1]); var Para2 = document.getElementById('Mehmet').value var dize2 = new Array(); dize2 = Para2.split(','); document.write(dize2[0]); document.write(dize2[1]); bu kodları tek halde yazarsam hata almıyorum. ama 2. textfield icin yazarsam hata veriyor iki kodu aynı anda kullanamıyorum. Not: Brigand senin dedigin gibi yaparsamda cent 99'u gectiginde 3 haneli olacak o zaman daha farklı işlemler yaptırmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1 tane if koyacaksın fazladan? farklı yol istiyorsan virgülü yok et topla sonra virgülü geri koy son 2 haneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar