Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Şuradan; http://www.iett.gov.tr/basvuru/bas_ind.php başvurup para yatırıp alınıomuş ama sayfa başındaki bannerda yazan uyarı beni benden aldı. Okul da inatla "hayır benden belge alıcaksın gidiceksin" ısrarında. Gief info plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nerede oturduğun önemli. hasanpaşa'ya yakınsan orada mekan var oradan, yoksa karaköyde mi ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 internetten yatırma işini boşver, haftaiçi sabah erkenden dediğim mekanlardan birisine öğrenci belgen, nüfus cüzdanın ve 2 fotoğrafınla birlikte git.yanına da 5 lira mı ne paso parası, 6 lira da demir toplam 11 lira al(kaybettiysen 20 lira paso parası vereceksin). hemen git oradan bir saat bile sürmeden çıkartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ama sanırım şimdi akbil alırsan 2009 modelinden verme ihtimalleri var. yenileri piyasaya çıktı mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben yenilerinden görmedim hiç, bekle bence de biraz daha. 1-2 ay sonra tekrar değiştirmek zorunda kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öf şimdi 2010 modelleri daha çıkmadı mı e abi boşuna şimdi almıyım o zaman. ama okuldan aldığım öğrenci belgesi de 1 aylık olmak zoundaymış. yine okula göndericekler beni ya ya da şimdi alim zaten kurs agustosa kadar e 2 ay boşa geçmesin :D + ben çalışıorum h.içi oralara gidemem mümkün diil. biri benim yerime alabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 2010lar daha çıkmadı da, 2009lar marta kadar geçerli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öğrenci belgesinin 1 aylık olma hedesi yeni mi? 2010lar martta çıkacakmış denildi banada, okul tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yok sadece iett "minimum 1 ay önce alınmış" öğrenci belgesi istio. marta kadar geçerliyse doğru değmez uğraşmaya. du ben paso bölümünü bi harraslıyım iett nin bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bu aktarma olayı nasıl çalışıyor bilen var mı? Genelde 210 kuruşa güzelde, bazen 2 saat içinde olsada 1.50 kesiyor, anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aktarma süresi 1.5 saate düştü. ayrıca mesela otobüsten inip metrobüse binersen aktarma olmuyor. ama metrobüsten otobüse geçersen oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bir de 129L gibi tek bilet alan ama karşıya giden hatlarda da aktarma yapamıyorsun. bir de 202, 252 gibi çift katlılarda aktarma falan olmadığı gibi, indirimli bilet uygulaması da yok. direkt 1.50 veya 3 lira bayılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar