engineered Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Merhabalar Bir araziyi 3d olarak çizmem gerekiyor. (Dağ,tepe,ağaçlar,bina vs..) bunu halledebileceğim basit bir program varmı bildiğiniz, önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 autocad ile çizebilirsin ama basit bi prgram değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 3d kafana göre mi çiziyorsun, ölçtünüz de bilgisayara mı aktarıyorsun? bi de microstation az biraz becerebilirsen daha rahat kolay olacaktır.. içinde programla gelen örneklerde göreceksin zaten arazileri vs. o da olmadı netcad var ki o da güzel hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Kafama göre değil, olabildiğince gerçeğe uyan ölçülerde, bir yeri 3d modellemek istiyorum. Freeworld3d diye birşey buldum ama dediklerinize de bakacam. Autocad e bulasmadan halletmek istiyorum. Hani demek istediğim terrain leri basit bir şekilde ortaya çıkarabileceğim bişiler aslında aradığım. texture olsun 1-2 bina olsa yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sketch up! vardı. iç mekan ama sanırım o. yine de bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vue var, terrain için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Kesinlikle Terragen'i tavsiye ediyorum bu iş için. Çok basit ve çok kullanışlı. http://www.planetside.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sketchupla açık alanda çok rahat yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi adam hamur gibi modelleme istemiş toprak ağaç dağ çizecek, cad demişiniz kanser olacak sonra ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sen adamın istediğini daha iyi anlatmışsın o zaman :D onun suçu o.. haritadan falan oluşturacak ise yani yapılacak iş GIS gibi bişi ise onlar değilse terragen hatta sculptris bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar