Jilvalentine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Öncelikle slm lar arkadaşlar.Kısaca problemimi anlatıyım hemen.İnternetimde herhangi bir sorun yok.İnternette gezınırken yada wow'a girdiğimde herhangi bir yuksek ms ile karşılaşmıyorum ve sorunsuz oynuyorum.Fakat Aoc'a girdiğim zaman 2000+ ms ile karşılaşıyorum.Fakat söylede bir problem var oynadıgım serverdaki diğer oyunculara sorduğumda yabancılara ve türklere herhangi bir problem olmadığını ms lerının gayet guzel oldugunu akıcı bir oyun oynadıklarını söylüyorlar.Şimdi anlamadığım ve çözüm bulamadığım konu ınternette herhangi bir sorun yok iken wow da bir sorun yok iken Aoc da kimsede sorun yok iken neden sadece bende Aoc da bir sorun var?(10 saniye 90 ms,30 saniye 2000+ ms ,20 dakika 4800+ ms,1 dakika 98 ms,tekrar yüksek ms vsvs)Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim.Şimdiden tşk ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aoc ta bir serverda mi her serverda mi ayni ping problemi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jilvalentine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Slm Bone Fury serverındayım serverda herhangi bir ping problemi yok sadece bende var ama wow da yada herhangi bir şeyde herhangi bir problemim yok sadece Aoc da problem yaşıyorum kimse yaşamıyor ıken:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Oyunu ilk yükleyip girdiğinde bilgisayarin haritalara alişana kadar bu sıkıntıyı çekeceksin, özellikle yüksek popülasyonlu şehirlerde. Zaman içinde sen haritalardan girip çıktıkça bu ms ler düşmeye başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar