BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 "allah belanı versin" demek miş ben hep "abov!" anlıyordum.. bir kaç gün önce öğrendim bir nevi itiraf oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 başarılarının devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abv(abow)abv(allahbelanıversin)bende bilmiodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben de allah belanı versin olduğunu bilmeme rağmen abov diye yorumlamakta ısrar ediyorum. bu yoldan gitmeye devam edebilirsin sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bela okumayın, döner dolaşır sizi bulur. töbe töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tavuk döner, et döner gün olur devran döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben de geçenlerde öğrendim, postlardna birinde yazmışlar sağolsunlar. böylelikle ekmeğin de neden öyle bi nick kullandığının sırrı açıklanmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aslında "Allah bereket versin" olarak da masumane kullanılabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya autolycus sen olympos sunucusunda üzerinde robe yanında lamayla dolaşan bir büyücüydün değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar