Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Omaha beache geldim geçenlerde hic geçme sansım yok gibi gozukuo 100 kere kastım ama sahilden cıkamadım bi turlu oynamış olanlar bi yardım ederse sevinirim..[hline]n0th1ng
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 tanklar geçemesin diye sahile konulan demir çubukların (çapraz şeklinde olanlar) arkasına saklanıcan adamlar sana ateş etmekten vazgeçince hemen çıkıp bi ilerdekine saklanıcan. böyle böyle ilerleyerek en ileri gelicen. sonra telleri havaya uçurcak adamlar falan filan. oraları halledersin. o kadar zorlanmaman lazım.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim!
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Yok abi o zaten bekliyorum ama adamlar ateşi kesmioki[hline]n0th1ng
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 İyi saklanmadığındanrı, büyük olanların arkasına saklanıcaksın, küçük olanlarda kalırsan ateşi kesmiyolar bazen. Ve ateş kesilmesi de ööle 5 sn lik bişi değil, bi göz kırpma süresi içine karşısındakine koşucan,çok yara alıcan ama medic gelicek[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Zorluk sevıyesını dusur kolayda olmezsın pek ama en zorda uc kursunluk ısın var... :)[hline]A little less conversation a little more action please
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 şimdi omaha beachi falan filan gectim bi bolume geldim bi pilotu kurtarıosun falan ben pilotu kurtardım her yeri gezdim tozdum adam bırakmadım ama gidicek yerde bulamadım pilotu hidden house a gotur dio ama o ev nerde:) gene yardım ederseniz sevinirim[hline]Collin
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hmm su gıcık yarı orman yarıo harabe kasabayımı dıyosun?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ya ole bi yer herhalde hatırlamıyorum bildigim tek şey bi tane pilot var[hline]Collin
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hmmmm sen bazoka aldıgın yeri diyosun demi? bilmnıom bende orada takıldım ehau[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Kilise var bi tane. Kürsü mü ne var orda o açılıcak içine girecen yeraltına yani.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Oke ben orada acçılır diye bekledim ama acilmadi :)[hline]Collin
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 :) Bekleme evladım girişimci ol açmaya çalış tuş muş düğme müğme ara sağında solunda[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!
Öne çıkan mesajlar