dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hey! aslında ufak bi aydınlanma yaşadım.. zorda kalınca, alıcak bişi bulamıyorsan ver çantayı.. kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: ben de bi arkadasla otururken arkadan cingene yanasti gul satmaya calisti. saclarım uzun diye kız sanmis beni..ikimiz de erkektik :(:(:( ahahha bu benım bi arkadaşa da olmuştu. sandalla açılmışlardı kıyıdaki apaçilerden biri OYŞŞ YAVRUAAM dedi çocuk bi döndü arkasını bi bakış attı "pardon abi" dediler. ahsuahsauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Zorda kalınca fiyonk alıp bağlamak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vaniLLe said: noluyo lan. agro cektim. bana göre gül özel. her daim gideri var cicekleri cok sevdiyim icin. öylesi var böylesi var iste benim kız arakdasımada gül mül alınca vayyy kroooo diyor milletin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bana bi şişe viski bi paket çukulata bi de aşk filmi bunu böle kırmızı cicili bicili bi sepete koyup öpücükle verirse kabulümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben istediği bi giysiyi aldım valla gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 evet mesela daha önce gezerken görüp "ayh bu çok güzelmiiiiş" deyip beğendiği bişeyi de alabilirsin. bak o elbiseyi beğendiyse sewinir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bide her zaman diyorum. sadece sevgililer günü die hediye almak zorunda hissetmek saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kendime bira ısmarlıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben kendime bira ısmarlasam, ayrılırdım kendimden. git bari viski filan ısmarla lan bira ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hiç birşey alınmaz. düşmeyin böyle para tuzaklarına sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 jacabo said: vaniLLe said: noluyo lan. agro cektim. bana göre gül özel. her daim gideri var cicekleri cok sevdiyim icin. öylesi var böylesi var iste benim kız arakdasımada gül mül alınca vayyy kroooo diyor milletin içinde bunun neresi kıroluk ya. tuhafmış kendisi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 acikca ben pelitten 1kg prenses badem alsa mutlu olurum. tabi 2-3 gunde biticek bisiye 100tl civarı para bayan mutlu olur mu bilmem sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bira ısmarlamak ne ya 2 ytl lan bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 jacabo said: vaniLLe said: noluyo lan. agro cektim. bana göre gül özel. her daim gideri var cicekleri cok sevdiyim icin. öylesi var böylesi var iste benim kız arakdasımada gül mül alınca vayyy kroooo diyor milletin içinde ozaman sen de daha entel bi çiçek al "lilium" falan asdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben ogretmenler gununde saksı goturmustum bi kere sdfdsfs. ama cok guzeldi valla. o da cok sevmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abvblizzard said: Bira ısmarlamak ne ya 2 ytl lan bira. tl oldu artık.bayadır.çoktandır hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abvblizzard said: Bira ısmarlamak ne ya 2 ytl lan bira. 2.75 oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 3 birayı 2 milyona iciyorum barda saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ekmeğin muhasebecisi var parayla muhattap olmuyor kendileri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 FromTheHell said: abvblizzard said: Bira ısmarlamak ne ya 2 ytl lan bira. 2.75 oldu :( eskişehir casa mey fasıl hala 50cl bira 2TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: 3 birayı 2 milyona iciyorum barda saygılar. oha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Kırmızı gül çok kro abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oha 50lik 2tl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lan ben 70liğe 7tl veriyom, sağlam yiyomuşum kazığı senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar