Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kedim 1 yaşında ilk bu azma dönemini yaşıyor o yüzden bir şey olmadığını düşünüyorum ama evdekilerin farklı düşüncelerinden ötürü bir sorayım dedim. normalde hiç miyavladığını duymadığım hayvan bu gün şakır gibi vik vik sesler çıkardı ve miyavladı uzunca. yere oturup pipisini ve kıçını yalıyor sürekli ama asıl amacı kıçı sanırım çünkü oraya uzanmaya çalışıyor. acaba başka bir erkek kedi tecavüz falan mı etti bir arkadaş kediler öyle başlar demişlerdi birlikte olmaya ama bilemiyorum. arkasına yakın tüylerine dokununca da sanki yaraya dokunmuş gibi irkiliyor ve ani hareketler yapıyor. ev bahçesine sürekli çıkan ve diğer kedilerle haşır neşir olan bir hayvan. bir bakın hele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim kedim dişi, bilemiyorum ama, 1. sokağa salma kedini bence, 2.si veterinere götür, enfeksiyon falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şuan açık neresi vardır bilmiyorum zaten üstümde para da yok fazla yarın anca götürebilirim bir sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 o zaman bu gecelik bekleyeceksin, en fazla pamuga baticon (tentürdiyot) sürüp temizleyebilirsin. Mikrop falan kapmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 neyse şuan normal bir şekilde oturuyor koltukta umarım bişi olmaz yarın götürücem veterinere devam ederse garip hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Erkek kediler sürekli birbirleriyle sevişiyorlar zaten. Olabilir yani sürekli bahçede dolaşıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 senin kedi azmış abi.arkasındaki tüylere dokununca cıyaklaması ondan,veterinerlik birşey yok anlıcan.1-2 ay'a birşeyi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bende öyle diyorum ama benide korkuttular evdekiler bişi var bişi var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 6 tane kedi besledim abi ben. bu aylarda deliriyorlardı. balkonda yatıyordu benim kediler. evin yanındaki ağaçtan çıkmaya çalışan kaç tane kedi kovaladım, bi bilsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 senin kedi yanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ALEV ALEV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 YETİŞİN KOMŞULAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Farinal said: bir bakın hele? Buradan bir şey söylemek zor. Kediyi önümde görüp mıncırmadan muayene edemem. En temizi sen onu en yakın kliniğe götür orada detaylıca bir baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 özetle kedin gay mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bonfileyi dövdürüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 getirin ovariohisterektomi/kastrasyon çakıyım 2 dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 CapN said: bonfileyi dövdürüyomuş lol>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar