Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler benim gibi okuyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben direk ismini okurum.Ondan sonra yazıyı.Forumda bazı insanların yazıları çok ilginç olabilliyor.Örn: unity,Sam,Morgana[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
ılk okuyorum cok hosuma gıttıgınde bakıyorum kım yazmıs dıye benım genelde gozum nıcklerın altındakı yazılara kacıyor ne alakasa ıse hep o uye yada ne yazıyorsa onu okuyorum[signature][hline]===>Metall<===
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 24 Temmuz 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
bende de tam tersi var

üyenin ismine bakıyorum, eger daha önceki yazılarını begenmemişsem direk o yazısınıda es geçiyorum :)

yazılarını okumaktan hoşlandıgım başka birisi ona cevap vermişse o zaman okuyorum nedir ne degildir diye :)

ben de böleyim[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 24 Temmuz 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
bende de tam tersi var

üyenin ismine bakıyorum, eger daha önceki yazılarını begenmemişsem direk o yazısınıda es geçiyorum :)

yazılarını okumaktan hoşlandıgım başka birisi ona cevap vermişse o zaman okuyorum nedir ne degildir diye :)

yalnız bunun paticik bölümüyle pek alakası yok
konu dışına alalım bunu

mmmm
bunun tıpa tıp aynısı bendede var ;)
isimlere bakarak okuyorum...
Topikte Cins tarz yazılar yazanları,cins davrananları atlayarak okuma olayını uyguluyorum kendimce...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konu patiticik.com dan konu dışına taşındıysa neden konu dışı bölümündede taşındı ikonu gözüküyor ?

edit:serap gördüm heralde.
[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...

[Bu mesaj theKingpin tarafından 25 Temmuz 2004 05:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Böcük olmuş sende galiba bende düzgün görünüyor.
Ben de artık önce yazarları okumaya çalışıcam. Zaten avatarı falan olanlar direk dikkatimi çekiyordu, mesela arcane ya da :horace: yazdı mı mutlaka biliyorum onların yazdıklarını. Ama artık önem vericem kim ne yazmış diye..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
geçen gün okuyorum isimlere bakmadan, ama gece böyle geç olmuş dalgınım zaten, bir yazı okudum "lan hangi dallama yazmış bunu diye" isme bir baktım ben yazmışım =) bir daha önce isime bakıcam :)[signature][hline];;suitfly icq
Mesaj tarihi:
lol :)

Bende genelde önce kimin yazdığına bakarım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 25 Temmuz 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
geçen gün okuyorum isimlere bakmadan, ama gece böyle geç olmuş dalgınım zaten, bir yazı okudum "lan hangi dallama yazmış bunu diye" isme bir baktım ben yazmışım =) bir daha önce isime bakıcam :)

:horace:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 25 Temmuz 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
geçen gün okuyorum isimlere bakmadan, ama gece böyle geç olmuş dalgınım zaten, bir yazı okudum "lan hangi dallama yazmış bunu diye" isme bir baktım ben yazmışım =) bir daha önce isime bakıcam :)
İmza yapılacak post :-)
Mesaj tarihi:
hehe aynı olay benim başıma geldi, 2002 açılışlı bi konuyu okuyorum, kim yazmış bunu ya falan dedim bi baktım ben yazmışım, anlam veremedim bi süre :)[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
  • Yeni Oluştur...