Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 arcane ye katılıyorum[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben direk ismini okurum.Ondan sonra yazıyı.Forumda bazı insanların yazıları çok ilginç olabilliyor.Örn: unity,Sam,Morgana[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 hay allahim ne var da benim yazilarimda ilginc olabiliyorlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Abi ilginçten kastım öğretici senin yazıların[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ılk okuyorum cok hosuma gıttıgınde bakıyorum kım yazmıs dıye benım genelde gozum nıcklerın altındakı yazılara kacıyor ne alakasa ıse hep o uye yada ne yazıyorsa onu okuyorum[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Popeye, 24 Temmuz 2004 19:09 tarihinde demiş ki: bende de tam tersi var üyenin ismine bakıyorum, eger daha önceki yazılarını begenmemişsem direk o yazısınıda es geçiyorum :) yazılarını okumaktan hoşlandıgım başka birisi ona cevap vermişse o zaman okuyorum nedir ne degildir diye :) ben de böleyim[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Popeye, 24 Temmuz 2004 19:09 tarihinde demiş ki: bende de tam tersi var üyenin ismine bakıyorum, eger daha önceki yazılarını begenmemişsem direk o yazısınıda es geçiyorum :) yazılarını okumaktan hoşlandıgım başka birisi ona cevap vermişse o zaman okuyorum nedir ne degildir diye :) yalnız bunun paticik bölümüyle pek alakası yok konu dışına alalım bunu mmmm bunun tıpa tıp aynısı bendede var ;) isimlere bakarak okuyorum... Topikte Cins tarz yazılar yazanları,cins davrananları atlayarak okuma olayını uyguluyorum kendimce...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 benim de öyle gibi ama bazen eğlence olsun diye okuyup laf yetiştiriorum hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 2 sinede bakıyorum zor bir olay değil deneyin :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 konu patiticik.com dan konu dışına taşındıysa neden konu dışı bölümündede taşındı ikonu gözüküyor ? edit:serap gördüm heralde. [signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... [Bu mesaj theKingpin tarafından 25 Temmuz 2004 05:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Böcük olmuş sende galiba bende düzgün görünüyor. Ben de artık önce yazarları okumaya çalışıcam. Zaten avatarı falan olanlar direk dikkatimi çekiyordu, mesela arcane ya da :horace: yazdı mı mutlaka biliyorum onların yazdıklarını. Ama artık önem vericem kim ne yazmış diye..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 geçen gün okuyorum isimlere bakmadan, ama gece böyle geç olmuş dalgınım zaten, bir yazı okudum "lan hangi dallama yazmış bunu diye" isme bir baktım ben yazmışım =) bir daha önce isime bakıcam :)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 lol :) Bende genelde önce kimin yazdığına bakarım.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: metboy, 25 Temmuz 2004 16:47 tarihinde demiş ki: geçen gün okuyorum isimlere bakmadan, ama gece böyle geç olmuş dalgınım zaten, bir yazı okudum "lan hangi dallama yazmış bunu diye" isme bir baktım ben yazmışım =) bir daha önce isime bakıcam :) :horace:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: metboy, 25 Temmuz 2004 16:47 tarihinde demiş ki: geçen gün okuyorum isimlere bakmadan, ama gece böyle geç olmuş dalgınım zaten, bir yazı okudum "lan hangi dallama yazmış bunu diye" isme bir baktım ben yazmışım =) bir daha önce isime bakıcam :) İmza yapılacak post :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hehe aynı olay benim başıma geldi, 2002 açılışlı bi konuyu okuyorum, kim yazmış bunu ya falan dedim bi baktım ben yazmışım, anlam veremedim bi süre :)[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar