Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pop3 mail bağlama

patrickstar

Öne çıkan mesajlar

selam gençler,

benim iş yoğunluğu nedeni ile sürekli kullanmam gereken 3 adet pop3 mail adresim var. ben bu mailleri sürekli internet üzerinden bir servis kullanarak kontrol etmek istiyorum aynen yaho , gmail ve hotmail gibi ama bu saydığım üçünün de servisini beğenmiyorum bana bu işi yapabilecek sağlam bir alternatif önerebilecek var mıdır acabaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

outlook her şeyi yapmaya çalışıp hiç birini doğru dürüst yapamayan bi yazılım.

valla ben yahoo'ya bağladım bütün maillerimi, aşırı memnunum. tavsiye ederim eğer mail dersen, ama farklı ihtiyaçların da varsa bilemicem.

çok kullandım ben outlook bence sorunsuz yapıyor herşeyi, neyi yapamıyor allah aşkına?

tek eksiği bilgisayarlar arası sync
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sorunda bu, yahooda o tuş direk arayüzde var ama yahonun arayüzü hoşuma gitmiyor bir ikinciside bir mail eşleşemiyor ne yaptıysam o doğrulama kodu benim mailime gelmiyor,

hotmailde starndart 25 dakikada bir kontrol ediyor ki bu çok saçma ve önemli bi konu ama hotmailinde arayüzü bence güzel zengin metin desteği hedehödüsü felan.

meydan okuyan bir sağlayıcı arıyorumm
Sosyal ağlarda paylaş

patrickstar said:

zaten sorunda bu, yahooda o tuş direk arayüzde var ama yahonun arayüzü hoşuma gitmiyor bir ikinciside bir mail eşleşemiyor ne yaptıysam o doğrulama kodu benim mailime gelmiyor,

hotmail arayüzünü beğenip yahoo'nunkini sevmemek de enteresan bi durummuş hakkaten. yok live güncellemeleri, yok msn messengerdaki insanların yeni ileti mesajları, yok bilmemne.

ben MAIL için giriyorum, bana sadece mail göstersin. o bakımdan yahoo çok iyi.

gmail i de sevdim ama onda da o ayarlara girme olayı var, hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...