patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 selam gençler, benim iş yoğunluğu nedeni ile sürekli kullanmam gereken 3 adet pop3 mail adresim var. ben bu mailleri sürekli internet üzerinden bir servis kullanarak kontrol etmek istiyorum aynen yaho , gmail ve hotmail gibi ama bu saydığım üçünün de servisini beğenmiyorum bana bu işi yapabilecek sağlam bir alternatif önerebilecek var mıdır acabaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gmail'i niye beğenmiyorsun? gmaildeki spam filtresini başka hiçbir yerde bulamazsın o da olmadı outlook thunderbird filan kullan, onlara niye hayır? farklı bilgisayarlardan kullandığından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Servis saglayicinin web mail'ini kullan ? Bir de gmail'i begenmiyorsan neyi begeneceksin bilemedim hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evet gmailden daha kaliteli bulamazsın outlook var tabi daha kaliteli ama kulvarları farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Outlook ? Saka di mi ? Yapmayin allaskina =) Hani itiraf ediyorum sagladigi ozellikler, goruntu acisindan falan hos bir yazilim ama iyi degil gercekten. Tam aksine inanilmaz sekilde gerzek calisan bir yazilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gmail + Thunderbird. Ayarı da kendisi yapıyor hiçbir şeye elin değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 di said: Outlook ? Saka di mi ? Yapmayin allaskina =) Hani itiraf ediyorum sagladigi ozellikler, goruntu acisindan falan hos bir yazilim ama iyi degil gercekten. Tam aksine inanilmaz sekilde gerzek calisan bir yazilim. calendarından to-do listine kadar herşeyi var içinde ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 outlook her şeyi yapmaya çalışıp hiç birini doğru dürüst yapamayan bi yazılım. valla ben yahoo'ya bağladım bütün maillerimi, aşırı memnunum. tavsiye ederim eğer mail dersen, ama farklı ihtiyaçların da varsa bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben gayet opera kullanıyorum ve memnunum. omnipotent <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 "roket adam" said: outlook her şeyi yapmaya çalışıp hiç birini doğru dürüst yapamayan bi yazılım. valla ben yahoo'ya bağladım bütün maillerimi, aşırı memnunum. tavsiye ederim eğer mail dersen, ama farklı ihtiyaçların da varsa bilemicem. çok kullandım ben outlook bence sorunsuz yapıyor herşeyi, neyi yapamıyor allah aşkına? tek eksiği bilgisayarlar arası sync Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Lancelion said: ben gayet opera kullanıyorum ve memnunum. omnipotent <3 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 benim tek sorunum pop3 mailler geldiği anda almıyor kendisi belli zaman aralıklarında kontrol ediyor. THunderbird'ü bi deneyeyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 thunderbird ve outlook da belli zaman aralıklarında kontrol ediyor ki ama tuşu vardı basınca otomatik kontrol ediyor, o tuş yok işte gmailde ayarlardan gidip tıklaman lazım dgfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 zaten sorunda bu, yahooda o tuş direk arayüzde var ama yahonun arayüzü hoşuma gitmiyor bir ikinciside bir mail eşleşemiyor ne yaptıysam o doğrulama kodu benim mailime gelmiyor, hotmailde starndart 25 dakikada bir kontrol ediyor ki bu çok saçma ve önemli bi konu ama hotmailinde arayüzü bence güzel zengin metin desteği hedehödüsü felan. meydan okuyan bir sağlayıcı arıyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hotmail'inki kadar dandik bir arayüz görmedim ben hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Brigand said: hotmail'inki kadar dandik bir arayüz görmedim ben hayatımda ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 patrickstar said: zaten sorunda bu, yahooda o tuş direk arayüzde var ama yahonun arayüzü hoşuma gitmiyor bir ikinciside bir mail eşleşemiyor ne yaptıysam o doğrulama kodu benim mailime gelmiyor, hotmail arayüzünü beğenip yahoo'nunkini sevmemek de enteresan bi durummuş hakkaten. yok live güncellemeleri, yok msn messengerdaki insanların yeni ileti mesajları, yok bilmemne. ben MAIL için giriyorum, bana sadece mail göstersin. o bakımdan yahoo çok iyi. gmail i de sevdim ama onda da o ayarlara girme olayı var, hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar