Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

180search Assistant Alert

pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

said:
Cthulhu_, 08 Temmuz 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
bu herifin kesin canı sıkılmış diye düşünürdüm..
ozaman beni derdimle başbaşa bırakmanı rica edicem senden.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

run'a gel, msconfig yaz. Oradan tik'i kaldır. Sonra restart atmadan once ad-aware gibi programlarla sil. Restart at.

Birde control panel'deki uninstall'u dene. Bazen çözüm bu kadar basit oluyor :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 08 Temmuz 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
run'a gel, msconfig yaz. Oradan tik'i kaldır. Sonra restart atmadan once ad-aware gibi programlarla sil. Restart at.

Birde control panel'deki uninstall'u dene. Bazen çözüm bu kadar basit oluyor :)
hangi tiki :) bu arada uninsatall ı yok.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bunlarıda yaptıgım halde surekli cikiyor delircem ya :(, arkadaslar sole soft firewall antivirus gibi birsye tavsiye edebilirmisiniz free olursa cok sevinicem.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.

http://vayacon.doruk.net.tr/ss.JPG

[Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 25 Temmuz 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...